Hansen anbefaler å forsterke stallen

Alan Hansen mener Rafael Benítez bør kjøpe spillere i januar for å ha en bred nok stall til å kunne utfordre Chelsea og Manchester U i mars og april. Barnes har tro på at Liverpool kan ta ligagull.

Alan Hansen oppfordrer Rafael Benítez til å forsterke troppen før overgangsvinduet stenger mandag 2.februar. Hansen, som spilte mer enn 600 kamper for de røde, synes Liverpool trenger bedre bredde i troppen for å kunne vinne Premier League.
- Liverpool har hatt en god start på sesongen, men akkurat som andre, kan de ennå forsterke.

- Det var det store med Liverpool-lag som vant alt, og også med Manchester United og Chelsea. Dersom det dukker opp noen som du synes er bedre enn dem du allerede har, så bør du gå ut og kjøpe dem.

- For Liverpool, spørsmålet for dem om de kan vinne ligaen, er ikke om de første elleve eller tretten spillerne. Det handler om resten av troppen. I mars og april trenger du enorm bredde i stallen.

- Så Benítez er ikke ute etter å kjøpe noen til £20M, men han bør være ute etter å forbedre stallens styrke.

John Barnes mener Liverpool har en meget god sjanse til å vinne Premier League.
- Liverpool har vist at de er kapable til å være utfordrere i ligaen. De har gitt seg selv en sjanse til å gjøre slutt på den lange ventetiden for å bli mester.

- Rafas lag har vist stor stabilitet. De spiller med mye selvtillit. Det viktigste for meg er at troppen har vist at de kan vinne kamper uten stjernespillerne sine.

- De knuste Newcastle uten Fernando Torres og Robbie Keane. Dette har gitt gruppen virkelig tro på at de endelig kan utfordre Chelsea og Manchester United.