Hansen tipper Liverpool på topp

Liverpool-legenden Alan Hansen tror 2009/10 kan vise seg å bli Liverpools år, og at 20 års ventetid på ligamesterskapet snart er over.

- Jeg tror at dette kan bli Liverpools år. Poengdelinger mot mindre klubber kostet Liverpool tittelen i fjor, men jeg tror at manager Rafael Benitez nå har lært seg hvordan man takler disse lagene, sier skotten til liverpoolfc.tv.

- Isteden for å vente og se hva disse lagene gjør, tror jeg nå han kommer til å velge den strategien Liverpool-fans forventer at han velger. Nemlig å gå offensivt til verks og slå disse lagene ned i støvlene, legger han til.

Den tidligere midtstopperen mener at de røde utviklet et mer offensivt spill mot slutten av fjorårssesongen, og føler seg sikker på at Liverpool vi angripe villig vekk som en del av en suksessformel.

- Det var en spillestil som ble innført da Liverpool knuste Real Madrid 4-0 i Champions League, og de fortsatte bare i samme gata etter det. Det var flott å se på, og jeg tror denne spillestilen kan bringe ligamesterskapet tilbake til Anfield for første gang på 20 år.

Hansen tror at Manchester United vil få slite med å ta sin fjerde strake ligatittel etter å ha solgt Cristiano Ronaldo til Real Madrid.

- Jeg ser ikke for meg at Manchester United vinner tittelen denne sesongen. Ronaldo vant rett og slett for mange kamper for dem.