Håper å ha stilnet kritikerne

Liverpool har blitt kritisert for å være defensive og kjedelige. Benítez håper maktdemonstrasjonen mot Real Madrid har gitt kritikerne noe annet å tenke på. Reiser med god selvtillit til Old Trafford.

Liverpool overbeviste stort mot Real Madrid i gårdagens 4-0-seier. Rafael Benítez mener at det resultatet og tidligere prestasjoner viser at Liverpool er gode offensivt.
- Ja, jeg vet at folk i Spania tror at lagene mine ikke angriper, men se på dette resultatet og på de 119 målene vi scoret forrige sesong. Det forteller noe annet, uttaler benítez til Sky Sports.

- Vi er rangert som klubb nummer én i Europa, og det er veldig tilfredstillende med et resultat som dette mot et lag som Real Madrid

- Vi spilte virkelig fra begynnelse til slutt, og jeg er veldig glad på fansens vegne.

- Hvorfor vi er så gode i Europa? Jeg kan bare si at vi tar fatt på e-cupkamene med selvtillit og på den rette måten.

- Torres og Gerrard spilte veldig bra, men jeg liker ikke å snakke om én eller to spillere. Alle var veldig gode, fra den første til den siste på banen.

- De forventet at vi skulle ligge dypt og satse på kontringer, men vi var over dem fra start. Det virket som de aldri klarte å hente seg inn etter den åpningsperioden.

- Dette laget har vært veldig godt i Europa de seneste fem årene. Vi har vist det til stadighet. Våre supportere setter pris på det, og de forstår hva vi har prestert.

For Liverpool venter nå bortekamp mot Manchester United i Premier League på lørdag.
- Forhåpentligvis har vi gitt Manchester United noe å tenke på til lørdag. De er et veldig godt lag, men vi kommer dit fulle av selvtillit.

- Vi har en viktig kamp foran oss, men vi spilte bra og scoret mål. Det er den beste måten å forberede oss til en slik kamp.

- Det var viktig for oss å spille så bra, men vi møter nå et veldig godt lag. Vi må vinne for å minske avstanden på toppen av tabellen.

- Vi har et par dager til å nyte dette resultat og sørge for at vi er positive og skikkelig forberedt til kampen på Old Trafford.