Håper å møte Liverpool i Premier League

Paul Anderson håper å returnere til Anfield som Premier League-spiller for Nottingham Forest, og bevise at Liverpool skulle ha satset på ham. Lee Peltier med 3-årskontrakt i Huddersfield.

Paul Anderson skrev som kjent tidligere i dag under på en treårskontrakt med Nottingham Forest. "Skogvokterne" bekrefter på sine nettsider at de har betalt £250 000 for 20-åringen. Liverpool FC bekrefter nå også overgangen på sine offisielle nettsider.

Vingen uttaler i forbindelse med overgangen at han håper å kunne returnere til Anfield en dag, for å bevise at Liverpool gjorde feil når de ikke valgte å satse på ham.

- Alle har en ambisjon om å spille i Premier League, og på så høyt nivå som mulig. Jeg tror jeg kan oppnå det med Forest. Klubben har ambisjoner, og med de spillerne vi har her tror jeg vi kan være i Premier League i løpet av et par år.

- Jeg ville likt å reise tilbake til Anfield en dag og vise dem hvilken spiller de lot gå. Jeg er lykkelig i Nottingham, og dagen i dag er en av de beste i min karriere så langt. Og jeg har da hatt en del høydepunkter.

Anderson hadde også muligheten til å skrive under for Swansea, en annen av klubbene han har vært utlånt til, men takket nei til dette tidligere i sommer. Wigan viste også interesse for vingen etter at Roberto Martinez flyttet fra Swansea og tok over som manager på JJB Stadium.

- Jeg snakket med Roberto om Wigan, men selv om jeg hadde fått tilbud om å spille for dem så ville jeg ha valgt Forest, hevder Anderson.

Huddersfield bekrefter at de er enige med Peltier
Huddersfield Town bekrefter i dag på sine offisielle nettsider at Lee Peltier vil skrive under for dem så snart han har bestått sin legetest. Den 22 år gamle høyrebacken med en fortid i Liverpool har blitt enig med Yorkshire-klubben om en treårskontrakt.

Aigburth-fødte Peltier sluttet seg til Liverpool som 11-åring etter først å ha vært innom Tranmere Rovers en kort periode. Han gikk gradene på akademiet i Kirkby, og debuterte for Liverpools førstelag i oktober 2006, da han spilte 74 minutter av 4-3 seieren over Reading i Carling Cup. Han vikarierte også for Steve Finnan mot Birmingham i Carling Cup og i den ubetydelige Champions League-kampen mot Galatasaray samme høst. I tillegg var han en av dem som fikk en leksjon av Arsenal i kvartfinalen i Carling Cup (3-6) i januar 2007.

Peltier ble i mars 2007 lånt ut til Hull i The Championship for resten av sesongen, og spilte sju kamper på laget som såvidt unngikk nedrykk til League One. I begynnelsen av august 2007 ble 20-åringen lånt ut til Yeovil i League One frem til 31.desember 2007. Der spilte han 23 kamper på lån og gjorde det såpass bra at overgangen ble gjort permanent på transfervinduets siste dag i januar 2008. I mellomtiden hadde Peltier vært på prøvespill i Norwich. Liverpool mottok den gang et mindre beløp fra Yeovil for spilleren.

Etter den tid har Peltier spilt ytterligere 54 kamper for Yeovil, og scoret ett mål. Han avsluttet sesongen 2008/09 som visekaptein for de grønne og hvite.

- Lee er en spiller jeg kjenner godt, ettersom han var på prøvespill i Norwich da jeg var assistentmanager der. Vi hadde ikke pengene til å kjøpe ham. Han spilte for reservelaget til Norwich, og imponerte. Jeg har fulgt med ham i tiden i Yeovil, sier Huddersfield-manager Lee Clark.

- Han er en fantastisk atlet som er veldig god med ballen, akkurat som du vil forvente av en spiller som er oppfostret i Liverpool.

- Det er veldig usikkert om vi vil få lånt Martin Kelly fra Liverpool, og om det i så fall vil bli fra starten sesongen, så jeg følte det var nødvendig å hente inn en permanent høyreback uansett. Lee har blitt fulgt av klubber høyere oppe i divisjonssystemet, men vi fikk sjansen til å prate med ham, og når vi fikk forklart ham hvilke ambisjoner vi har, så falt bitene på plass for begge parter.

- Vi her henrykt over å ha sikret oss Lee. Han vil bli en stor ressurs for oss. Han kan også spille i en defensiv midtbanerolle eller som midtstopper. Jeg ser frem til å jobbe med Lee.