Håper at United skal avgi flere poeng

Steven Gerrard håper at Liverpool med dagens storseier på Old Trafford inspirerer de andre lagene som skal møte Man Utd til å ta poeng fra serielederen. Liverpool er nå fire poeng bak.

Kaptein Steven Gerrard håper at dagens utklassing av ligaleder Manchester United på Old Trafford skal gi Liverpool et løft i sesonginnspurten, og at det vil føre til at andre lag innser at United ikke er uslåelige.

- Det viktigste er at forspranget til Manchester United har krympet. Vi innser at de har et fantastisk lag, og vi har fortsatt en stor jobb å gjøre. Vi må ha litt flaks utover nå, men forhåpentligvis vil dagens resultat gi de andre lagene som skal møte United utover våren litt tro på at de kan vinne mot dem. I tillegg håper jeg det gir oss mye selvtillit, slik at vi kan vinne så mange kamper som mulig, uttalte Gerrard til Sky Sports etter kampen.

Gerrard gjorde sitt første mål på Old Trafford noen gang, da han ga Liverpool føringen i kampen på et straffespark like før pause.

- Jeg har vært heldig nok til å oppleve seier på Old Trafford før, og det var også en fantastisk følelse. Men å gjøre ett mål etter alle hetsen jeg har mottatt fra United-fans de siste ti årene var rosinen i pølsa. Det er godt å få gitt svar på tiltale.

- Laginnsatsen i dag var utrolig. Hele laget jobbet veldig hardt, og viste karakterstyrke etter å ha kommet i bakleksa. Det var en utrolig seier.

- Til syvende og sist ble det en komfortabel seier, etter at de fikk en mann utvist. Vi viste oss som menn i dag, og kontrollerte kampen. Det er ikke ofte at Manchester United blir slått 4-1 på hjemmebane.