Håper på raskere spillerkjøp

Benítez har etterlyst større handlekraft på overgangsmarkedet. Han håper de røde kan få unna spillerkjøpene raskt til sommeren. Linket til Raul Albiol og Ray Ranson.

Rick Parry slutter som daglig leder etter sesongen, og Rafael Benítez kan snart være i havn med en ny fireårskontrakt. Da vil spanjolen gå noen hektiske sommermåneder i møte. Han håper på bedre handlekraft på overgangsmarkedet denne gang.
- Jeg har sagt det tidligere at vi må gjøre ting før heller enn senere. Vi må gjøre henvendelser på spillere svært raskt, og kanskje du har en sjanse til å kjøpe dem om du har nok penger, sier Benítez til Daily Telegraph. 

- Eller du kan gå for spillere som kanskje ikke ville fått sjansen hvis de gikk til et annet lag, men som kan komme til en topplag som oss og spille viktige kamper og kjempe om viktige trofeer.

- Vi har arbeidet i mange år med å følge spillere. Vi sitter på mye informasjon, og vi vet nøyaktig når vi kan gjøre det. I øyeblikket er det imidlertid for tidlig. Vi skal tenke på fremtiden på slutten av sesongen. Nå må vi tenke på å forbedre de spillere vi allerede har.

Liverpool følger Raul Albiol
Ifølge skysports.com er Liverpool interessert i Valencias forsvarspiller Raul Albiol. La Liga-klubben sliter med det økonomiske, og kan være villig til å selge. 24-åringen er kontraktsbundet i ytterligere to år og har en utkjøpsklausul på nesten £50M. Rapporter fra Spania tyder på at Valencia kan akseptere en pris på £13M.

Klubbens sportsdirektør, Fernando Gomes, innrømmer at de vil vurdere vært eneste fornuftige bud. Han er også klar over at speidere fra Liverpool studerer Albiol.
- I dager det nødvendig å se på hver tilbud vi mottar, og deretter skal vi ta en avgjørelse. Pengesituasjonen er komplisert i denne klubben, men formelt sett har ingen snakket med oss om Albiol. Men vi er klar over at de røde har hatt speidere her de seneste månedene.

Linket til Ray Ranson
Flere kandidater er utpekt som mulige etterfølgere til Rick Parry. I går hevdet en engelsk avis at Coventrys formann Ray Ranson også skulle være aktuell. Også newcatsle sies å være interessert. Den tidligere Manchester City og Newcastle-spilleren blir høyt respektert for måten han har fått kontroll over økonomien i Midlands-klubben.
- Jeg er veldig smigret over at klubbene legger merke hva vi gjør og hvordan vi driver vår virksomhet. Vi har alt, det inkluderer Chris Coleman og spillerne som legger ned mye hardt arbeid. Vi har ikke oppnådd noe ennå. Det er en lang vei å gå, uttaler Ranson.

Coventry-manager Chris Coleman tilbakeviser at Ranson er aktuell for Liverpool eller Newcastle.
- Det er ingen sannhet i det. Han har langsiktige planer. Jeg snakket med ham om skriveriene, og han lo godt av det. Men gi oss £10M. Da selger vi formannen og reinvesterer pengene i laget, spøker Coleman.