Håpet å spille for United en dag

Michael Owen har lenge hatt et ønske om å spille under Alex Ferguson i Manchester United. Ser frem til å spille på et vinnerlag. Sergi Busquets vil gjerne ha Javier Mascherano til Camp Nou.

Michael Owen skrev overraskende under for Manchester United på fredag. Den tidligere Liverpool-spilleren ser frem til å spille for Liverpools erkerival.
- Manchester United, da tenker du automatisk på vinnere, du tenker på trofeer, du tenker på stadionet og den enorme supporterskaren, men inntil du signerer kan du ikke la deg rive med, sier Owen til Daily Post.

- Det finnes så mange toppspillere der. Det er selvsagt svært spennende tider for meg.

- Ser vi på hele spillerstallen, har de opplagt et fantastisk lag med fantastiske spillere. Det er derfor de har vunnet så mye i karrieren. Forhåpentligvis kan jeg hoppe på den karusellen, score et par mål og hjelpe oss til mer suksess.

Han gleder seg til å spille på lag med Wayne Rooney, Dimitar Berbatov og Ryan Giggs.
- For noen dager siden var det ikke i mine villeste fantasier. Jeg kommer trolig ikke til å sove om nettene ettersom jeg vil tenke på alle toppspillerne jeg skal spille sammen med. Det er så mye å tenke på og så mye å bli oppildet av.

Spissen avslører at han lenge har hatt et stort ønske om å spille under Alex Fergusons ledelse.
- I de senere par årene har jeg hatt inntrykk av at manageren har sett noe i meg, så jeg holdt meg til håpet om at han ville spørre meg om å komme og spille for ham en dag.

- Jeg er ikke dum. Jeg vet at det finnes noen som vil si at manageren kanskje ikke burde ha hentet meg. Det forsvinner gradvis med tiden. Så snart den første kampen sparkes i gang, vil jeg foreta praten på banen.

Busquets vil at Barcelona skal hente Mascherano
Javier Mascherano blir stadig linket til Barcelona. Katalanernes midtbanespiller Sergi Busquets ser gjerne at argentineren havner på Camp Nou selv om det kan true plassen hans på laget.
- Nei, flere spillere som kommer, desto bedre er det. De vil være velkomne, sier Busquets til El Mundo Deportivo.

- Han er en fremragende spiller. Forhåpentligvis kommer han. Det viktigste er at kjøpene vil tilføre stallen noe.

Busquets mener at han ikke er samme spillertype som Mascherano.
- Han er også en defensiv spiller, men han beveger seg kanskje mer og leder spillet. Jeg beholder posisjonen min mer og spiller ballen hurtigere.