Har blitt forespurt Poulsen

Juventus valgte å kjøpe Christian Poulsen fremfor Xabi Alonso forrige sommer, og den italienske klubben er nå interessert i å bli kvitt dansken til Liverpool. Startellever mot Notts County.

Fotballmagasinet FourFourTwo spekulerer på sine hjemmesider i om Merseyside-duoen Liverpool og Everton skal være interessert i Juventus' danske midtbanespiller Christian Poulsen. Det virker imidlertid som om magasinet synser litt mer enn det de har belegg for.

- Det er vanskelig å finne en klubb til Poulsen i England. Den interessen som har vært mest nylig har kommet fra Liverpool og Everton, to klubber som har råd til spilleren. Vi har snakket sammen, men det var kun innledende samtaler som det ikke har blitt noe mer ut av, kan Lee Anderson, Poulsens engelske agent, innrømme.

Ifølge rapportene skal den italienske klubbens nye manager Cira Ferrara være mindre begeistret for Poulsen enn hans forgjenger Claudio Ranieri, og dansken med 64 landskamper på samvittighet skal være tilgjengelig for en sum i regionen av £6M.

Bildet har for ordens skyld ingen sammenheng med Christian Poulsen, men er hentet fra Liverpools oppgjør mot Juventus i åttendedelsfinalen i Champions League i 2005, hvor blant annet Luis García tegnet seg på scoringslisten med en fantastisk halvvolley.

Startelleveren klar
Notts County sin offisielle hjemmeside har offentliggjort lagoppstillingene til kveldens kamp mot Liverpools reservelag, og de rødes elleve utvalgte er som følger:

Hansen; Darby (kaptein), Irwin, Ayala, Mavinga; Palsson, Pacheco, Weijl, Bruna; Németh, Eccleston. På innbytterbenken sitter Bouzanis, Mendy, Simón, Kacaniklic, Threlfall, Saric og Crowther.

Det knytter seg interesse til at Chris Mavinga igjen synes å skulle spille i midtforsvaret, mens Darby har overtatt kapteinsbindet etter at Palsson har ledet laget de to siste kampene.

Vi kommer tilbake med kamprapport, resultat og målscorer etter at dommeren har blåst av oppgjøret.