Hardt arbeid til siste slutt

Rafael Benítez har fortalt spillerne at det kreves hardt arbeid helt frem til og med siste kamp denne sesongen dersom de røde skal nå helt til topps i Premier League. Pourie allerede sendt på lån.

Liverpool kan få seks poengs ledelse på Chelsea med seier mot Stoke i morgen. London-laget spiller ikke før på søndag, mot Manchester United. Rafael Benítez har flere ganger uttalt at Anfield-klubben ligger i en god posisjon, men minner spillerne om at det harde arbeidet akkurat har begynt.
- Det vil bli vanskelig helt til slutten av sesongen. Vi vet det, uttaler Benítez til Daily Telegraph.

- Premier League er prioritet fordi vi har vunnet Champions League og FA-cupen. Så jeg tror ikke spillerne vil gå glipp av muligheten til å gjøre sitt beste i hver enkelt kamp. Vi er i den beste posisjonen på fem eller ti år, så vi må kjempe helt til slutt. Spillerne vet det.

Pourie utlånt til 1860 München
Marvin Pourie ble denne uken solgt til Schalke 04. Den tyske U18-landslagsspilleren skrev under en kontrakt frem til 30.juni 2013 med den tyske Bundesliga-klubben. Spissen har allerede blitt sendt på lån til 1860 München, som spiller i 2.Bundesliga. Meningen er at den tidligere Liverpool-spilleren skal spille i nest øverste divisjon de neste to og et halvt årene for å få mer spilletid på høyt nivå.