Helsprekk for juniorlaget

Liverpool U18 ledet 1-0 mot Manchester City ved pause, etter scoring av Tom Ince, men etter å ha fått Michael Roberts utvist falt laget helt sammen og tapte 6-2.

Manchester City har nesten alltid gode juniorlag, og Liverpool hadde også et bra mannskap på papiret i dagens kamp på akademiet i Kirkby. Spillere som Andre Wisdom, Tom Ince, Nikola Saric og Chris Buchtmann var på laget som startet for trener Rodolfo Borrell.

Ifølge Liverpools hjemmeside gjorde juniorene en god førsteomgang. De røde før et minutt var gått da Chris Buchtmann skjøt i stolpen og Tom Ince satte inn returen. Anført av råsterke Andre Wisdom i forsvaret holdt de røde nullen i 1.omgang mot gode gjester.

En utvisning for Michael Roberts etter 53 minutter ble imidlertid kostbart. City scoret fire kjappe mål, og selv om danske Nikola Saric hadde en redusering mot slutten, stoppet ikke de lyseblå før det ble det halve dusinet fullt.

Liverpool: Chris Oldfield, John Flanagan, Andre Wisdom, Jack Robinson, Matty McGiveron, Tom Ince, Nikola Saric, Chris Buchtmann, James Ellison (Michael Ngoo 54), Conor Coady, Michael Roberts. Reserver: Stephen Sama, Deale Chamberlain, Michael Ihiekwe, Adam Pepper.