Henrykt matchvinner

David Amoo er strålende fornøyd med å ha scoret vinnermålet mot Chelsea foran the Kop. Kennedy tilfreds med samarbeidet med Ayala. McAuley roser stopperduoen.

Kantspilleren David Amoo scoret kampens eneste mål på en strålende heading foran The Kop i 1.omgang da Liverpool avanserte til 6. runde i FA Youth Cup på bekostning av Chelsea. Det var en meget lykkelig matchvinner som snakket med Liverpoolfc.tv etter kampen.
- Det er en stor følelse å score vinnermålet, men enda viktigere er det at laget vant. Det var en god kveld for oss, sier Amoo. 
 
- Jeg kunne ha scoret flere mål, men mine avslutninger var ikke så gode som jeg ønsket at de skulle være. Men vi fikk resultatet, og det er viktigste.
  
- Jeg pleide å støtte Chelsea, så det er godt å få én mot dem.
  
Lagkaptein og midtstopper Joe Kennedy var én av tre spillere som fikk sekser på spillerbørsen, og dermed blant lagets beste spillere. 
- Det var en tøff kamp, uttaler Kennedy.

- Vi hadde sett dem før, så vi visste nøyaktig hva vi kan forvente fra dem. Det har et godt lag. 
  
Kennedy og Ayala var strålende i midtforsvaret.
- Jeg har spilt sammen med Ayala noen ganger nå, og vi kjenner hverandres spill ganske bra, legger kapteinen til.
  
- Vi liker virkelig disse kampene mot et godt lag fordi du bare kan bli bedre som spiller ved å møte et lag som Chelsea.
  
- Det var flott å spille på Anfield igjen. Jeg hadde familie og venner på kampen, og andre i familie så kampen på LFC TV. Så dette var flott.
  
- Å vinne var den beste følelsen noensinne, og det var som en drøm som gikk i oppfyllelse å spille på Anfield og beseire et godt lag som Chelsea.

Juniortrener Hugh McAuley trekker spesielt frem prestasjonene til stopperparet Joe Kennedy og Daniel Ayala, men legger til at laget fortsatt har mye å jobbe med til tross for en flott 1-0-seier.
- Det var en flott kveld, og for mange av guttene var det deres første erfaring med å spille på Anfield, sier McAuley til Liverpoolfc.tv.
  
- Vi trenger å forbedre ballinnehavet til tider, og vi må holde på ballen i lengre perioder, men jeg tror innsatsen totalt var utmerket fra alle mot et svært talentfullt Chelsea-lag..
  
- Vi arbeidet hardt for å nekte dem tid og rom, og jeg synes våre to midtstopperne, Ayala og vår kaptein Kennedy, var suverene fra start til slutt.
  
- Joe er en lokal gutt som ønsker å gjøre det bra. Han kommer godt fra det hver gang han spiller, og han gir alt han har.
  
- Han har forbedret seg enormt de seneste 18 månedene, og honnør til Daniel ved sammen med ham også. Han ønsker alltid å gjøre det bra, og han spilte veldig bra. De spilte mot et meget godt Chelsea-angrep. 
  
- Det er fortsatt mye arbeid å gjøre med våre unge spillere, men vi slo et godt Arsenal-lag her i fjor og et godt Chelsea-lag i kveld.
  
- Vi vet at vi har mye å forbedre på de tekniske biten i vårt spill til tider, men det kan ikke bestride tælen og bestrebelsen guttene viser.
  
- Vi har noen svært talentfulle spillere på akademiet, og forhåpentligvis vil de komme seg videre.