Henrykt matchvinner

Benayoun er glad for å ha scoret seiersmålet mot Real Madrid, men det viktigste var likevel å vinne. Gjelder å fullføre jobben om 12 dager. Laget måtte jobbe hardere uten Gerrard. Brouwer fyller år.

Yossi Benayoun headet Liverpool i ledelsen mot Real Madrid i det 82. minutt, og scoringen viste seg å bli kampens eneste. 28-åringen er fornøyd med å ha scoret vinnermålet, men ønsker ikke å bli revet med i gledesrusen fordi det spilles et returoppgjør på Anfield tirsdag 10.mars.
- Selvfølgelig er jeg veldig glad for å score på Bernabeu, men det viktigste var å få den seieren, sier Benayoun til Liverpoolfc.tv. 
  
- Vi er alle veldig fornøyde fordi dette er et fantastisk resultat for oss. Det er en stor seier, men vi må tenke at vi fortsatt har enda en kamp å spille og se til å fullføre jobben på Anfield.
  
- Vi kom med plan om å vinne. Vi visste at vi måtte jobbe hardt i forsvar, men at vi kunne få rom bak dem når de angrep oss.
  
- Vi gjorde det bra i denne kampen, men Real Madrid er et stort lag med dyktige spillere. Vi har fått selvtillit etter dette resultatet, men nå må vi sette alt inn på neste kamp for å sikre at vi kommer til neste runde.

Isareleren innrømmer at laget måtte jobbe hardere uten Steven Gerrard.
- Steven Gerrard er den viktigste spilleren på dette laget. Når han ikke spiller, må vi jobbe hardere, og det er vanskelig å fylle hans plass. Forhåpentligvis vil han bli klar til neste kamp, og det vil gjøre ting lettere, sier Benayoun til uefa.com.

- Alle vet at det å komme og score et bortemål er det viktigste i Champions League. Dette var det beste resultatet vi kunne få. På Anfield, med supporterne i ryggen, vil vi spille med mer selvtillit, spille bedre, og jeg er sikker på at vi kommer til å vinne.

Brouwer fyller år
Reservelagspissen Jordy Brouwer, for tiden utlånt til nederlandske RKC Waalwijk, fyller 21 år i dag. Vi gratulerer!