Henter tenåring fra Rushden

Liverpool har kjøpt U16-spilleren Aaron King fra Rushden for et ikke offentliggjort beløp. Tenåringen har fått en toårig lærlingkontrakt med de røde. Avsparktidspunkt mot Espanyol bekreftet.

Blue Square Premier-klubben Rushden & Diamonds melder på sine offisielle nettsider at klubben har solgt U16-spilleren Aaron King til Liverpool for et ikke offentliggjort beløp.

King sluttet seg til Rushden & Diamonds' ungdomsavdeling som 11-åring, og ble forfremmet til deres Centre of Excellence som U13-spiller.

Etter et vellykket prøvespill hos Liverpool har U16-spilleren nå skrevet under på et såkalt scholarship hos Anfield-klubben. Det dreier seg om en toårskontrakt, som begynner å løpe den 6.juli i år.

King er den tredje Rushden-spilleren som tar steget fra klubbens ungdomsavdeling til en Premier League-klubb i løpet av de to siste sesongene.

- Vi er veldig glade på Aarons vegner. Dette er stort for alle som har vært involvert i hans utvikling i løpet av de fem årene han har vært hos oss, kommenterer lederen for ungdomsavdelingen til Rushden & Diamonds, Paul Driver.

- Hans fremgang har vært av en slik karakter at en av de fire største klubbene i landet har tilbudt ham en lærlingkontrakt. Det beviser hvor godt vårt ungdomssystem fungerer selv om vi sliter med skrantende økonomi, legger han til.

Avspark klokken 21.00 i Barcelona
Liverpool FC bekrefter i dag at preseason-kampen mot Espanyol søndag 2.august vil ha avspark klokken 21.00 lokal tid. Kampen spilles som kjent på Cornella-El Prat Stadium i Barcelona, som en del av avtalen som tok Albert Riera til Anfield.