Heskey i Wigan ut sesongen?

Wigans daglige leder, Brenda Spencer, opplyser at Emile Heskey har lovet å spille for Wigan ut sesongen.

Det har vært spekulert i en overgang til Liverpool under transfervinduet nå i januar, men om Spencers påstander medfører riktighet vil det i så fall ikke være aktuelt før til sommeren.

Heskeys kontrakt med Wigan går ut i slutten av juni, og den kraftfulle spissen har blitt linket både til Liverpool og Aston Villa de siste ukene. Venter han til sesongen er omme, kan 31-åringen gå gratis til en ny klubb.

- Jeg mener Emile har vært fantastisk for oss. Vi kjøpte ham fra Birmingham, og folk mente vi var gale, men han har gjort det utrolig bra. Han er en fantastisk proff, og det vil være et stort tap for oss om han forsvinner i sommer, sier Spencer til Press Association.

- Han trives i Wigan, og har fortalt oss at han vil bli hos oss ut sesongen. Det betyr at han blir her ut kontraktsperioden, legger hun til.

- Emile er 31 år nå, så dersom han får en siste overgang ønsker jeg ham lykke til videre.

Wigan-formann Dave Whelan sier han ønsker å tilby Heskey en ny ettårskontrakt, men noen forhandlinger om dette har ikke startet ennå.

- For å være ærlig, så har vi ikke diskutert noe som helst med Emile ennå, sier Whelan til Sky Sports News.

- Men vi har sagt at vi ønsker å skrive en ny ettårsavtale med ham. Jeg håper han fortsetter i Wigan. Emile spiller for England, og hans karriere bør ikke bli forstyrret. Han spiller for Wigan hver uke. Går han til en større klubb vil han kanskje bare spille annenhver uke. Det holder ikke om han skal beholde plassen på landslaget, legger han til.