Hicks mangler £70M i lånegarantier

Fristen for refinansiering gikk ut i går. Ifølge The Times mangler Tom Hicks £70M i lånegarantier. Forhandlinger fortsetter inn i neste uke. Også Milan interessert i Dossena. Voronin linket til Roma.

Tom Hicks og George Gillett klarte ikke å komme i havn med en refinansieringsavtale for lånet på £350M før fristen gikk ut i går. Liverpools eiere har egentlig vært enig med Royal Bank of Scotland og Wachovia i to måneder, men Hicks har ennå ikke lykkes å komme opp med lånegarantier. The Times antyder at det er et beløp på £70M som Wachovia krever fra texaneren.

Tidsfristen har blitt beskrevet som flytende av en kilde. Forhandlinger forventes å pågå inn i neste uke. Hicks skal være optimistisk på at en løsning kommer på plass, men hans siste problemer reiser flere spørsmål om det er liv laga for amerikanernes eierskap. De har brakt uenighet inn i styrerommet og påført klubben stor gjeld. De har heller ikke vært i stand til å finansiere og bygge en stadion i Stanley Park.

Usikkerheten rundt eierskapet vil fortsette selv om Hicks og Gillett lykkes i å sikre et nytt kortsiktig lån.

Også Milan interessert i Dossena
Napoli påstår at de er i forhandlinger med Liverpool om en overgang for Andrea Dossena. Journalisten Guillem Balague skriver at merseysiderne skal være villige til å lytte på bud for den italienske landslagsspillere til tross for at både Fabio Aurelio og Martin Skrtel er ute med skade. AC Milan skal også være interessert i venstrebacken.

Voronin linket til Roma
AS Roma har fått øynene opp for Andriy Voronin. Ifølge Il Corriere dello Sport har trener Luciano Spalletti lyst til å hente ukraineren. Liverpool kan gå med på et salg, men italienerne har ikke penger til å kjøpe akkurat nå. En låneavtale kan være løsningen, men kilder gir inntrykk av at Voronin helst er interessert i en permanent treårskontrakt. Det spekuleres også i en avtale der Voronin vil inngå som en del av en bytteavtale med Alberto Aquilani.