Hjemmetap for U18

Liverpool U18 tapte i dag 1-0 for Bolton på hjemmebane etter å ha hatt mye ballbesittelse, men uten å skape særlig mange sjanser. Krisztian Adorjan misbrukte et straffespark.

Boltons scoring kom allerede etter fem minutters spill, da Chris Stokes satte et straffespark i mål. Det var en skikkelig kalddusj etter at Liverpool hadde åpnet kampen friskt. Det var nemlig bare spilt i tre minutter da Krisztian Adorjan fant James Ellison. Sistnevnte dro seg fri fra sin oppasser og skjøt fra distanse. Ballen smalt i utsiden av nærmeste stolpe.

Da Bolton nettet fra straffemerket to minutter senere gikk imidlertid mye av lufta ut av Liverpool-ballongen, og resten av omgangen var en begredelig affære. De røde hadde ballen mye, men pasningene gikk mye på tvers og bakover, og man klarte dermed aldri å utfordre Bolton-forsvaret. Gjestene var på sin side farlige på dødballer.

Ingen av målvaktene ble satt på de store prøvene i første omgang, selv om Deale Chamberlain fikk vist seg frem på et langskudd fra Jack Sampson. Liverpools eneste andre sjanse kom da Adorjan skjøt over fra like utenfor sekstenmeteren.

Ti minutter etter pause burde imidlertid Liverpool ha utlignet. Igjen var det Adorjan som fikk muligheten, men bare ungareren selv vet hvordan han klarte å heade Tom Ince sitt harde frispark over tverrliggeren fra bare et par meters hold.

Liverpool var friskere i andre omgang enn de hadde vært i første, men likevel ble det skapt svært få sjanser. Conor Coady headet utenfor da han fikk stå umarkert tjue minutter før slutt, og da Boltons keeper reddet et straffespark fra Adorjan oppsummerte det i grunnen dagen for de røde, som måtte bokføre sitt femte tap på åtte kamper.

Liverpools lag: Deale Chamberlain, John Flanagan, Jack Robinson, Andre Wisdom, Matty McGiveron, Nicolaj Køhlert, Karl Clair (Toni Brito E Silva 46) (Stephen Sama 75), Conor Coady, James Ellison (Michael Ngoo 54), Krisztian Adorjan, Tom Ince. Ubenyttede reserver: Chris Oldfield, Michael Ihiekwe.