Hobbs kan snart feire opprykk

Jack Hobbs og Leicester tok et lang skritt nærmere opprykk med 1-0 mot Leeds. Hammill og Anderson i nedrykkssonen. Nytt tap for Gulácsi. Playoff ryker for Kelly og Flynn. Finaleseier for Coady.

Det har vært full ligarunde i The Football League i dag. Adam Hammill var på banen i 90 minutter da Barnsley tapte 1-3 på eget gress mot Swansea. Kantspilleren ble notert i dommerens bok. "The Tykes" ligger på plassen over nedrykksstreken, kun på bedre målforskjell enn Nottingham Forest.

Nottingham Forest klarte 0-0 mot Sheffield United på Bramall Lane til tross for en mann mindre i 75 minutter. Paul Anderson startet på benken, men kom inn i det 57.minutt. "The Reds" falt ned under streken.

Leicester tok et nytt steg nærmere opprykk til The Championship med en 1-0-seier mot Leeds. Kampens eneste scoring kom to minutter på overtid. Elleve poeng skiller ned til tredjeplasserte MK Dons når fire ligakamper gjenstår. Jack Hobbs var på banen samtlige minutter. Astrit Ajdarevic var ubenyttet reserve. David Martin er fortsatt ute.

Huddersfield vant 1-0 hjemme mot Carlisle. Martin Kelly spilte igjen hele kampen for "The Terriers" som sannsynligvis ikke kommer til playoff.

Peter Gulacsi voktet buret for Hereford da Tranmere vant 2-1 på Prenton Park. "The Bulls" ligger på sisteplass i League One, og nedrykket er praktisk talt klart fire runder før slutt.

I League Two spilte Craig Lindfield hele kampen for Accrinton Stanley i 0-1-tapet mot Chester. Spissen pådro seg gult kort. Accrington har definitivt reddet plassen i ligasystemet. På The Fraser Eagle Stadium var flere tidligere røde i aksjon. Peter Canavagh, Jimmy Ryan og John Miles spilte for hjemmelaget, mens Richie Partridge og David Mannix satt på benken for Chester.

Wrexham tapte 0-1 hjemme mot Altrincham. Ryan Flynn spilte hele kampen. "The Red Dragons" kan skrinlegge håpet om en kjapp retur til The Football League. Waliserne kan ikke nå play-off. de ligger 14 poeng bak siste playoff-plass når tre kamper gjenstår.

England U16 vant Montaigu-turneringen
England U16 vant årets utgave av Montaigu-turneringen. Tyskland U16 ble beseiret i finalen. Stillingen var 0-0 ved full tid, men engelskmennene gikk seirende ut av den påfølgende straffesparkkonkurransen. Ifølge thefa.com spilte Conor Coady hele kampen.

Uavgjort uten Buchtmann
Christopher Buchtmann var ikke med da Tyskland U17 spilte 0-0 mot Bulgaria U17 i en treningskamp i Gera. Dette var tyskernes generalprøve før U17-EM sparker i gang 6.mai, og hele 21 spillere ble benyttet.