Huddersfield venter på Kelly-avgjørelse

Huddersfield Daily Examiner skriver at Lee Clark kommer til å smøre seg med tålmodighet, men Huddersfield-manageren håper fortsatt å få låne Martin Kelly for hele neste sesong.

Den 19 år gamle Liverpool-stopperen spilte i Huddersfields sju siste kamper i League One denne sesongen. I lørdagens 1-1 kamp mot Leyton Orient måtte Kelly forlate banen tidlig, grunnet en ryggskade, og han har nå returnert til Anfield.

- Martin er Liverpool-spiller, og de har ikke avsluttet sesongen ennå. Jeg har flere ganger tilkjennegjort hvor høyt jeg setter Martin, og vi ønsker definitivt å hente ham tilbake på et lån for hele neste sesong, om det er mulig, sier Clark til lokalavisen.

- Det er lite sannsynlig at Liverpool vil ta noen avgjørelse omkring Kellys fremtid før deres sesong er over, og det ville være frekt å forvente en tidligere avgjørelse. I tillegg har du en faktor i Champions League, ettersom Liverpool må ha et visst antall egenproduserte spillere i sin tropp der.

- Vi vil være tålmodige, og så håper vi at Rafael Benitez er fornøyd med den behandlingen Martin har fått hos oss. Vi har satt stor pris på å ha ham her, og det er åpenbart at han har en stor fotballfremtid, avslutter Clark.

Huddersfield Daily Examiner skriver også at Kellys ryggproblemer ikke er alvorlige, og det forventes at han snart er tilbake i trening. Midtstopper Kelly spilte for øvrig to kamper som venstreback og fem kamper som høyreback for Huddersfield. Ingen som midtstopper!