Hysén tror på Liverpool

Glenn Hysén håper og tror på rød seier i Firenze i morgen, og mener at Liverpool vil vinne sin gruppe i Champions League foran enten Fiorentina eller Lyon.

Den svenske sølvreven, som var en av de siste ligavinnerne for Liverpool i 1990, er ikke i tvil om hvor han har sine sympatier når to av klubbene han spilte for møtes i morgen. Den eneste svensken som har hatt hjemmebane på Anfield mener og håper at Liverpool vil trekke det lengste strået.

- Det er ingen tvil om det, jeg føler mest for Liverpool, sier Glenn til Liverpools hjemmeside som spør om hans forhold til de to klubbene. - Jeg hadde tre store år med de røde og jeg har fulgt dem hele tiden siden. Fiorentina var ok, men jeg hadde et herlig liv på Merseyside og ønsker at Liverpool skal vinne i Firenze.

- Jeg føler ærlig talt ikke så nøye med på Serie A. Jeg ser på Premier League hver helg siden det er den beste ligaen i verden.

- Fiorentina har et bra lag. De har Gilardino og Mutu, men jeg tror ikke de er så sterke som Liverpool. Jeg forventer at Liverpool vil gå lett fra sin gruppe og til cupspillet. Det at Gilardino er suspendert er et stort slag for Fiorentina.

- Jeg tror Liverpool vinner 2-0 eller 3-0.

- Jeg vil tro at Fiorentina og Lyon vil kjempe om andreplassen. Jeg er som sagt veldig sikker på at Liverpool vil vinne gruppa.

- Jeg tror Liverpool kan gå hele veien. De har en sterk tropp og kan vinne. De kan vinne Premier League også, men det har jeg sagt i 19 år! Forhåpentligvis vil dette endelig bli året.