Hysen arbeidsledig

Tidligere Liverpool-stopper Glenn Hysen er arbeidsledig etter at han ikke fikk fornyet sin kontrakt som fotballekspert hos Viasat i Sverige. Fernando Torres ble pappa i går.

Glenn Hysen var en av Sveriges største idrettsprofiler, og når fotballstøvlene ble lagt på hylla penset han seg inn på en karriere som TV-kommentator. Men nå har ikke 49-åringen noen jobb å gå til lenger. I stedet må han møte på arbeidskontoret. Etter å ha kommentert fotball siden 1990 fikk ikke mannen med 68 landskamper for Sverige forlenget kontrakten med Viasat.

- Det blir enda tyngre av at jobben var så trivelig. Men det går ikke an å grave seg ned av den grunn. Jeg får bare gjøre det beste ut av situasjonen, sier Hysen til Aftonbladet.

Pengene som han tjente som fotballproff i Liverpool for snart tjue år siden er for lengst borte.

- Folk tror jeg bader i penger, men slik er det ikke. Det finnes ikke noe igjen. Jeg har riktignok en god del penger i pensjonsforsikringer, men de blir ikke utbetalt før jeg fyller 60 år, og det er ti år til. Men når den tid kommer, trenger jeg i alle fall ikke bekymre meg for pengeproblemer, sier den tidligere forsvarskjempen.

- Dagens fotballspillere tjener utrolig mye mer penger enn vi gjorde på min tid. Nå tjener de beste nesten like mye i uken som vi gjorde på et helt år. Jeg tjente vel to millioner netto i året, men det er jo veldig lenge siden.

- Jeg søker nå etter en fast jobb, og en sikker inntekt. Jeg må ha en månedslønn som jeg kan leve av.

Hysen håper på å få fortsette karrieren som fotballkommentator, men han mener også at fotballtrener kan være et bra alternativ.

- Det eneste jeg har gjort i livet er jo å spille og kommentere fotball, avslutter han.

Torres ble pappa
Elmundo melder at Fernando Torres i går ble pappa til en liten jente ved navn Nora. Hun er det første barnet til Torres og Olalla Dominguez, og veide 3.8 kg ved fødselen. Liverpool.no gratulerer!