Hyypiä om det overraskende innhoppet

Sami Hyypiä hadde forberedt seg på en benktilværelse på Old Trafford. Men så ble Alvaro Arbeloa skadet under oppvarmingen, og finnen måtte trø til uten å ha fått varmet opp skikkelig.

Sami Hyypiä mener denne uken er den beste uken Liverpool har opplevd siden de tok sitt historiske Treble i 2001. 4-0 over Real Madrid på tirsdag og Liverpools største seier på Old Trafford siden 1936 i går, lar seg så absolutt høre.

- Det har vært en god uke. Jeg ble akkurat spurt om vi har hatt en uke som dette tidligere, og jeg kunne ikke huske noen siden 2001, da vi vant flere trofeer i en og samme uke, sier finnen til Liverpoolfc.tv.

Liverpool er etter gårsdagens 4-1 seier på Old Trafford fire poeng bak Manchester United. Men serielederen har spilt en kamp mindre enn de røde. Hyypiä insisterer på at ingen Liverpool-spillere har gitt opp håpet om ligamesterskap.

- Vi måtte vinne kampen på Old Trafford, og vi klarte det. Alle er fornøyde med resultatet, og jeg tror nok det er et par lag til som også er fornøyde, sier 35-åringen.

- Det har vært en fantastisk uke, men United er fortsatt fire poeng foran og har en kamp til gode på oss. Det blir vanskelig å ta ligatittelen, men vi vil kjempe til siste slutt og se hva som skjer. Vi kan ikke kontrollere hva United gjør, så vi må konsentrere oss om egne prestasjoner og håpe at de avgir poeng.

- Dersom vi ikke bevarer troen på at vi skal klare det, kan vi like godt avslutte sesongen nå. Du må ha troen, så lenge du har en matematisk sjanse. Vi må gjøre vårt beste og vinne kampene våre, og kanskje vil Manchester United avgi noen poeng i noen av sine kamper og vi kan dra fordel av det.

Hyypiä ble kastet inn på laget rett før avspark på Old Trafford, ettersom Alvaro Arbeloa pådro seg en strekk på baksiden av låret under oppvarmingen. Finnen fikk bare noen få minutters varsel før kampstart.

- Jeg fikk vite at jeg skulle spille bare noen få minutter før lagene skulle gå på banen. De første minuttene var jeg litt i tvil om hvordan det ville gå, da jeg ikke hadde fått varmet opp skikkelig, men jeg kom raskt inn i kampen og hadde ingen problemer.