Hyypiäs skade alvorligere en først antatt?

En mulig leddbåndskade kan komme til å holde Sami Hyypiä på sidelinja i kampene mot Fulham og Chelsea. Kontraktsforhandlinger i gang med Aurelio, Arbeloa, Kuyt, Gerrard og Agger.

Sami Hyypiäs kneskade kan være alvorligere en først antatt. Midtstopperen pådro seg som kjent skaden i Finlands 2-0 seier over Wales i en VM-kvalifiseringskamp i helgen. Han skal i dag gjennomgå en scan på Melwood.

Undersøkelsen på Melwood i dag vil avdekke omfanget av skaden. Liverpools klubblege skal frykte at det er snakk om en leddbåndsskade. Dersom dette skulle bli bekreftet, vil 35-åringen nesten helt sikkert være uaktuell for den kommende ligakampen mot Fulham, og også den første kvartfinalen mot Chelsea i Champions League.

Ifølge Liverpool Echo er også Rafael Benitez bekymret for skaden til Yossi Benayoun, samt det faktum at Javier Mascherano vil være tilbake på Merseyside etter landslagsoppdrag med Argentina kun 24 timer før kampen mot Fulham på Craven Cottage. Etter Argentinas kamp mot Bolivia i La Paz venter enn 14 timer lang flytur tilbake til UK for midtbanespilleren.

En rekke av Liverpools seniorspillere vil være involvert i landskamper i morgen kveld, så de fleste av førstelagsspillerne vil ikke være tilbake på Melwood før torsdag ettermiddag.

Det forhandles om nye kontrakter med flere
Liverpool Echo melder ellers at klubben nå er i forhandlinger med representanter for en rekke av førstelagsspillerne, når det gjelder nye langtidskontrakter.

Forhandlinger har allerede startet med agentene til Fabio Aurelio, Alvaro Arbeloa, Dirk Kuyt, Steven Gerrard og Daniel Agger. Stephen Darby og Jay Spearing vil også, som tidligere nevnt, bli belønnet for fin fremgang med nye avtaler. Benitez ønsker imidlertid at fremtiden til de mer etablerte spillerne blir staket ut først.