Ikke konflikt med Gillett

Parry avviser at han har røket uklar med George Gillett. - Det er rykter milevis fra sannheten. Det har vært en prosess som er gjennomført på en profesjonell og ærverdig måte på begge sider.

Rick Parry tilbakeviser rykter om at hans forestående avgang skyldes at han har kommet på kant med deleier George Gillett.

Parry slutter i Liverpool etter 11 år som daglig leder i klubben. 54-årigen har foreløpig ingen ny jobb å gå til, men det vil trolig ikke mangle på jobbtilbud for en mann som er høyt respektert i engelsk fotball. Han var medvirkende til at Premier League ble en suksess før han begynte i Liverpool FC. 

Parry har nektet å la seg intervjue om beslutningen om å forlate Liverpool ved utganen av mai. Han mener at fokuset må være på laget, og ikke ham selv.

Men i går kveld avviste han påstander om at han har kommet på kant sin allierte George Gillet.

- Det har ikke vært noen konflikt med George Gillett - det er rykter miles fra sannheten, sier Parry til Tony Barrett i Liverpool Echo.

- Det har vært en prosess som er gjennomført på en profesjonell og ærverdig måte på begge sider, og dette er resultatet.

- Det er ingen vonde følelser, og jeg ønsker virkelig alle alt godt, spesielt laget, som har en viktig kamp i dag (og mer vil komme i nærmeste framtid).

Det faktum at Parry er så bestemt på at forholdet til Gillett fortsatt er sterkt, vil fjerne en konspirasjonsteori om gårsdagens dramatiske hendelser.

Men det vil også øke mistanken om at posisjonen til deleier Tom Hicks er styrket, fordi det er svært lite sannsynlig at Parry ville begynne å planlegge en fremtid utenfor Anfield hvis så ikke var tilfelle. Parry kom frem til beslutningen om å slutte etter forhandlinger med begge eierne. Og alle parter har insistert på at det skjedde på vennskapelig vis.