Imponert over norske supportere

Phil Thompson var gjest på supporterklubbens treff på Rockefeller i går. Han er meget imponert over norske supporteres lidenskap for LFC. Vegard Heggem tror på enkelt kamp mot Lyn.

Phil Thompson fortalte om sin innholdsrike karriere på supporterklubbens treff på Rockefeller i går. Overfor Liverpools offisielle nettsted roser han norske supportere.

- Jeg har vært her tidligere med Liverpool Legends. Folk har stor lidenskap for klubben. De liker å snakke om alt som har med klubben å gjøre. Det er herlig at de kan komme sammen og vise sin hengivenhet, sier Thompson til Liverpoolfc.tv.

- De er kanskje ikke født eller oppvokst som scousere, men de har alle blitt født røde og vet alt om klubben.

- De er på den offisielle nettsiden hver dag. De ønsker å finne ut alle de seneste nyhetene, og jeg har ikke annet enn beundring for dem.

- Det bare fortsetter å vise hvor stor klubben er over hele verden.


Heggem tror på lett seier
Lyn er bunnlaget i norsk Tippeliga, og har også store økonomiske problemer. Vegard Heggem tror Liverpool får lett spill mot Lyn på Bislett i kveld.
- Norsk fotball sliter virkelig for tiden. Min tidligere klubb er nå det beste laget i Norge, men mislyktes med å kvalifisere seg til Europa League etter å ha blitt slått ut av det femte beste laget i Aserbajdsjan. Så dere kan forstå hva jeg mener, sier Heggem til Liverpoolfc.tv. 

- Lyn har vært veldig dårlige denne sesongen. De har akkurat sparket treneren. Jeg er litt bekymret for at det vil bli for lett for LFC, spesielt når man husker hvordan de utspilte Vålerenga i fjorårets kamp.