Ince ser frem til cupkampen

Thomas Ince gleder seg til å spille på Anfield mot Chelsea i FA Youth Cup. Han trives best på venstrevingen. Får gode råd fra pappa Paul. Billettinfo Boro.

Juniorlagets kantspiller Thomas Ince ble kåret til månedens spiller i januar på The Academy i Kirkby.
- Det er flott. Det er fin følelse å vite at trenerne synes at du spiller bra. Jeg må bare holde det gående, fortsette å forbedre meg og forhåpentligvis vil det bli flere priser som månedens spiller i fremtiden, uttaler Thomas Ince til Liverpoolfc.tv.

Sønnen til velkjente Paul Ince synes det var sesongens høydepunkt å debutere i FA Youth Cup.
- Jeg tror det må være FA Youth Cup-kampen mot Leeds på Elland Road. Det var min debut i turneringen. Jeg klarte å krone det med et mål i 2-1-seieren vår. Det var en flott opplevelse.

I kveld venter Chelsea i 5. runde av FA Youth Cup.
- Jeg kan ikke vente. Det er én av disse kampene der én av de beste lagene i nordvest møter et topplag fra sør som Chelsea. Jeg så dem faktisk mot Manchester United på Old Trafford tidligere i turneringen. De er et godt angrepslag. Jeg forventer en spennende kamp.

Thomas Ince gleder seg til å spille på Anfield.
- Det kommer til å bli utrolig. Det er fantastisk å tenke på at jeg skal spille på samme matte som det Torres, Alonso og Gerrard gjør regelmessig. Jeg er sikker på at det blir brukbart med tilskuere. Det er en flott mulighet å spille på en Premier League-arena.

Kantspilleren forteller om da han kom til Liverpools akademi.
- Det var da jeg var omtrent 11 eller 12 år. Jeg var hos Tranmere på den tiden. Liverpool hentet med på slutten av U12-sesongen. Jeg har vært her i fem eller seks år nå. Jeg bor bare 25 minutter fra byen. Det er den største klubben i området, så jeg trodde det var den riktige plassen for meg å være.

Ince har så langt avansert i gradene til U18-laget.
- Dette er mitt første år på dette nivået. Jeg utvikler meg fysisk, og det er min største utfordring i øyeblikket. Men jeg tror jeg begynner å tilpasse med det fysiske spillet på U18-nivå. Jeg viser god fremgang. Jeg bare håper jeg kan bevise at jeg er et ekte medlem av troppen.

Ince har også spilt treningskamper for U18 på Melwood.
- Det har vært briljant. Når du spiller mot typer som Jay Spearing og Stephen Darby, spillere som har vært her og kommet opp på Melwood, innser du hvor mye du må forbedre deg for å nå opp på neste nivå. Det er spennende fordi Rafa og Sammy Lee er på sidelinjen. Det gir deg ekstra motivasjon å vise dem hva du kan klare. Etter kampen mot Leeds i juniorcupen sa en del av guttene bra gjort om målet mitt. Det er hyggelig fordi det viser at de har sett på.

Ince synes han har hatt en bra sesong så langt, og han forteller litt om hva slags spiller han er.
- Jeg startet litt nervøst. Jeg trengte å bli vant til nivået, og jeg er også én av de yngste på laget. Min naturlige posisjon er venstreving. Det er en posisjon jeg føler at jeg kan skape de fleste problemene når jeg er i form. Jeg liker å utfordre, komme i en-mot-en-situasjoner og slå innlegg inn i feltet. Jeg liker også å score hvis det er mulig.

Thomas legger ikke skjul på at hans far har hatt hjulpet ham.
- Selvsagt har min far vært der, og han vet hva som kreves for å klare det. Etter kampen på lørdag dro vi hjem og så kampen på LFC TV. Han ga meg noen gode råd. Min mor har ikke så mye å tilby som min far i form av kunnskap, men hun kommer også med noen ord. Det er hyggelig å ha støtte fra begge foreldrene.

Thomas Ince har blitt belønnet for flott utvikling med en plass i den engelske U17-landslagstroppen til Algarve-turneringen.


Billettinfo Middlesbrough
Liverpool FC har mottatt 3557 billetter til kampen på Riverside lørdag 28.februar. Billettene koster £32 for voksne, £19 for honnør (over 65 år) og £17 for barn (under 18 år). Sesongkortholdere med syv eller flere bortekamper fra forrige sesong registrert på sine kort kan kjøpe billetter onsdag 11. februar. Sesongkortholdere med fem eller flere bortekamper i 2007/08 på sine kort kan kjøpe billetter lørdag 14 februar, mens sesongkortholdere med tre eller flere bortekamper slipper til mandag 16.februar.