Ingen A-landslagssamling for Dalla Valle

Liverpool ville å ha Dalla Valle med mot Chelsea i FA Youth Cup. Derfor ingen A-landslagssamling for finnen. Threlfall ferdig i Stockport. Seier for Hobbs og Martin. Landskamper for O'Connor.

Lauri Dalla Valle skulle i disse dager vært med det finske A-landslaget til Japan på en treningssamling for utvalgte hjemlige spillere. Der sto også to treningskamper på programmet, mot Shonan Bellamre 1. februar og Japan i dag. Men etter at Liverpools juniorlag sikret seg avansement til 5.runde i FA Youth Cup, ønsket ikke de røde å gi avkall på spisstalentet. Derfor ble 17-åringen igjen på Merseyside, og spilte heller U18-kampen mot Everton i helgen. Der scoret han som kjent begge de rødes mål. Liverpool møter Chelsea i FA Youth Cup på Anfield i morgen.

Finlands landslagssjef Stuart Baxter ville gjerne ha sett Lauri Dalla Valle i aksjon, spesielt til den første delen av treningsleiren. Liverpool var imidlertid ikke begeistret for ideen. Det er en tidsforskjell på ni timer mellom Liverpool og Tokyo, og klubben følte at en reise til andre siden av jordkloden ville ha påvirket Dala Valle negativt, melder karjalainen.fi. 

Threlfall tilbake fra Stockport
Stockport skriver på sin nettside at Robbie Threlfall har returnert til Liverpool etter å ha avsluttet én måneds låneopphold på Edgeley Park. Venstrebacken fikk kun én kamp fra start og ett innhopp for "The Hatters".

Jack Hobbs og David Martin spilte hele kampen da Leicester beseiret Walsall hele 4-1 på Banks's Stadium i går. Hobbs headet frem til toppscorer Fryatt ved den første scoringen. Leicester har stø kurs mot opprykk til The Championship. "Revene" ligger på 1.plass, hele ti poeng foran MK Dons på plassen bak.

Craig Lindfield spilte den siste halvtimen for Accrington Stanley i 0-2-tapet borte mot Shrewsbury.

Landskamper for O'Connor
Shane O?Conner er tatt ut til to privatlandskamper for Irland U19 borte mot Russland U19. Kampene spilles i Sochi 10. og 12. februar.