Ingen bortforklaringer fra Mascherano

Lagkaptein Javier Mascherano ønsker ikke å bortforklare Argentinas største nederlag på over 50 år. Skadebekymringer for U18. Mike Marsh trener 13-åringene til Preston.

Bolivias 6-1 seier over Argentina var resultatet som sendte sjokkbølger over en hel fotballverden i går kveld. Dette var Argentinas største tap på over 50 år. Lagkaptein Javier Mascherano ser ingen grunn til å bortforklare stortapet ved å skylde på høyden og den tynne luften i La Paz. Mascherano og Gabriel Heinze var de eneste argentinerne som ville snakke med pressen etter kampen.

- For noen av oss var det en ny opplevelse å spille i denne høyden, men for andre var ikke det noe nytt. Vi kan ikke si vi tapte på grunn av høyden og den tynne luften, siteres Mascherano i dagens Liverpool Echo.

- Motstanderen spilte bedre enn oss, og ingenting fungerte for vår del. Dette bør være en lærepenge for oss. Nå må vi stå sammen, og gjøre det bedre på alle områder, legger midtbanespilleren til.

Skadebekymringer for U18
Liverpool U18 har et par skadebekymringer foran lørdagens hjemmekamp mot Stoke. James Ellison er som kjent trolig ute for resten av sesongen grunnet ryggplager. I tillegg melder Liverpool Echo i dag at også Michael Roberts og Alexander Kacaniklic er usikre kort foran Stoke-kampen grunnet skader.

Marsh trener 13-åringene i Preston North End
Den tidligere Liverpool-spilleren Mike Marsh har prøvd seg på flere jobber innen fotballen etter endt karriere på Anfield. Etter ti år som spiller og trener i non-league, hvor han blant annet var manager for Burscough, Northwich Victoria og Bradford Park Avenue, jobber nå 39-åringen som trener for Preston North Ends 13-åringer, i tillegg til at han også trener gutter ved Accrington College.

- Jeg savner å være involvert i en fotballklubb på seniornivå, men jeg streber ikke etter å bli manager igjen. Får jeg eg godt tilbud, vil jeg vurdere det, men akkurat nå er jeg forberedt på å jobbe med aldersbestemte spillere en stund, sier Marsh til Liverpool Echo.

- Jeg trener guttene i Preston noen dager i uka, og jeg trener også gutter ved en skole, legger han til.

Marsh startet denne sesongen som førstelagstrener hos Northwich Victoria, og ble deretter midlertidig manager i en periode. Men i november ble han frigitt av den økonomisk skakkjørte klubben. Deretter var han en kort periode innom Bradford Park Avenue i UniBond Premier League som midlertidig manager, men han takket nei til å ta jobben på permanent basis.