Ingen hjelp å få fra City

Liverpool fikk ingen hjelp av Manchester City i kampen om ligamesterskapet. De lyseblå tapte lokaloppgjøret mot byrival United med 2-0 på Old Trafford.

Manchester City var relativt sjanseløse i dagens lokalderby på Old Trafford. Cristiano Ronaldo ga vertene føringen på et frispark fra langt hold etter 18 minutter. Keeperspillet til Shay Given var langt fra patent ved den anledningen.

Carlos Tevez avgjorde på mange måter kampen med et godt skudd som gikk via stolpen og inn i nettmaskene like før pause.

Resultatet betyr at Liverpool nå ligger tre poeng bak United i toppen av Premier League. Old Trafford-klubben har tre kamper igjen å spille, mens Liverpool har to. United spiller sin hengekamp borte mot Wigan kommende onsdag. I tillegg har de igjen hjemmekamp mot Arsenal kommende lørdag og bortekamp mot Hull i siste serierunde.

Liverpool spiller som kjent bortekamp mot West Bromwich søndag om en uke, mens de avslutter hjemme mot Tottenham.

For at de helrøde skal bli ligamestere må Manchester United avgi seks poeng på sine tre siste kamper, samtidig som Liverpool må vinne begge sine. Dersom United henter med seg fire poeng eller mer fra kampene mot Wigan og Arsenal vil ligaen være avgjort før Liverpool gjester The Hawthorns 17.mai.