Ingen kjøp for Liverpool

For første gang etter at Rafael Benitez kom til Anfield har de røde ikke handlet en etablert spiller i transfervinduet i januar.

Hvis en ser bort fra reservelagspilleren Gudlaugur Victor Palsson har Liverpool ikke hentet inn noen spillere til klubben i januar. Det er første gang at Rafa ikke har brukt dette transfervinduet som manager for Liverpool.

Med amerikanske eiere preget av finanskrise var det ikke ventet at Liverpool ville bruke penger på transfers i januar, men det vil bli stilt et stort spørsmålstegn ved at man lot Robbie Keane gå tilbake til Tottenham uten å ha en spiller eller to linet opp for å erstatte tapet i troppen som iren gir.

Det vil ventelig også være det fansen undrer seg mest over. Til tross for at Keane fortsatt har tillit hos mange supportere synes han å være ute av startelleveren, og det er vel lite hemmelig at hans kjemi med Rafael Benitez ikke var den beste. Da kan en forstå at man på Anfield føler det er råflott å ha en mann verdt £20M på benken.

Når Rafa har sin pressekonferanse i morgen ettermiddag foran omkampen mot Everton, vil det naturlige spørsmålet være hvorfor Liverpool har svekket sin tropp når man nå ligger i hælene på Manchester United i toppen av Premier League.