Ingen økning i billettprisene

Liverpool FC melder i dag at de kommer til å ”fryse” alle billettpriser foran 2009/10-sesongen. Det betyr at det for første gang på mange år ikke blir noen økning i billettprisene på Anfield.

Faktisk vil prisene på sesongkort bli litt lavere enn de har vært i innværende sesong, ettersom momsen er senket med 2.5%. Myndighetene i Storbritannia har annonsert at momsen skal økes tilbake til 17,5% igjen 1.januar 2010, men Liverpool FC melder at sesongkortinnehavere trass i dette vil nyte godt av momsreduksjonen gjennom hele sesongen. Prisen på billetter til enkeltkamper vil imidlertid stige i henhold til momsøkningen igjen fra 1.januar 2010.

- Det er økonomisk tøffe tider, og klubben mener således det er riktig å fryse billettprisene. Alle våre supportere føler finanskrisen på kroppen, og dette er en liten takk til dem for deres lojale støtte, sier Liverpools kommersielle direktør Ian Ayre til Liverpoolfc.tv.

Alle detaljer omkring billettsalget for 2009/10-sesongen, samt tidspunkt for fornyelse av sesongkort, vil bli annonsert av klubben om ikke så alt for lenge.