Innkalling til Årsmøte

Som annonsert i Kopite nr. 7 avholdes Årsmøte for Liverpool F.C. Supporters' Club Scandinavian Branch tirsdag 16. juni på The Ferryman (Aker Brygge) i Oslo. Møtet starter klokken 18.00.

Følgende saker skal behandles:

1.       Styrets årsberetning
2.       Fastsette resultatregnskap og balanse
3.       Behandle budsjett for 2009
4.       Fastsette årskontingent
5.       Valg av styre, samt fastsette styrehonorar
6.       Eventuelt innkomne forslag (må være mottatt senest innen 2.juni) 

Det skal velges 2 styremedlemmer og 1 vararepresentant til styret.
 
Tom Bolstad og Tore Hansen tar gjenvalg. Jan Einar Tverberg (vara) tar ikke gjenvalg. Pål Chr. Møller, André Øien, Tore Karlsen og Thomas Bergheim (vara) ble i 2008 valgt for 2 år.

Registrering av møtedeltakere blir gjort ved inngang til lokalet. Kun betalende medlemmer kan møte. Her utleveres også relevante årsmøtepapirer.

Det blir enkel servering av mat og drikke.
Vi ønsker alle medlemmer av LFCSCSB velkommen til Årsmøtet.

 

LIVERPOOL FCSCSB ÅRSBERETNING 1.6.2008-31.5.2009


1. Klubbens ledelse
Klubben har siden årsmøtet 2008 blitt ledet av et styre bestående av Pål Chr. Møller (formann), Andre Øien, Tore Karlsen, Tore Hansen og Tom Bolstad. Jan Einar Tverberg og Thomas Larsen Bergheim har vært vararepresentanter. 

2. Økonomi
Den positive utviklingen vi har hatt de siste årene har fortsatt også det siste året.  Overskuddet pr 31.12.2008 var på ca kr. 112.738,-. Medlemstallet har økt med mer enn 3.800 fra 29.599 til 33.413 pr 31.5.2009.

3. Hovedaktiviteter
Våre tre hovedfokusområder har vært videre satsing på The Kopite og www.liverpool.no, høy grad av medlemsservice for å beholde og skaffe nye medlemmer, samt gjennomføring av turer til Liverpool.

Vi gir ut 8 medlemsblader pr sesong, flere av dem med ekstra antall sider og vedlegg. Trafikken på hjemmesiden vår har vokst svært raskt og ligger gjennomsnittlig på 7-8 millioner sidevisninger pr måned. Interessen rundt LFC og LFCSCSB synes bare å øke hele tiden. Mediefokuset rundt supporterklubben har vært omfattende med mange innslag og intervjuer på TV, radio og aviser. Det er også gledelig å merke seg de mange lokale aktiviteter rundt i landet. Antall Liverbirdsklubber øker stadig og er en bekreftelse på dette. Sammen har vi klart å bygge en supporterkultur som er helt unik. Ingen andre lag kan vise til tilsvarende engasjement og aktivitetsnivå. Fjorårets store høydepunkt var selvsagt Liverpools treningskamp mot Vålerenga i august 2008. I år kommer Liverpool tilbake for å møte Lyn og vi satser på reprise av fjorårets folkefest i Oslo. 

Sammen med Sabra Sportsreiser har vi arrangert turer til de aller fleste av Liverpools hjemmekamper. Våren 2009 inngikk supporterklubben ny reiseavtale med Ving. Ving er en del av Thomas Cook-konsernet og avtalen vil medføre at vi kan tilby langt flere turpakker til våre medlemmer, on-line booking og flere fordeler for medlemmene.

Supporterklubben ansatte i 2008 Frank H. Larsen og foreningen har nå 4 heltidsansatte. Fra før er Torbjørn Flatin, Einar Kvande og Tore Hansen ansatt i supporterklubben.

Samarbeidet med Liverpool FC har blitt enda tettere, spesielt når det gjelder den kommersielle delen av LFC. I fjor var det også med stor glede at vi kunne fortelle medlemmene at Jamie Carragher hadde takket ja til å bli supporterklubbens nye President etter at John Arne Riise ble solgt til AS Roma.

4. Fremtidsutsikter
Den positive medlemsutviklingen de siste årene har lagt grunnlaget for en sunn økonomisk drift av supporterklubben, der inntektene brukes til å forbedre tilbudet til medlemmene.

Å jobbe for at medlemmene fornyer medlemskapet, samtidig som vi skaffer nye medlemmer til klubben vil fortsatt ha hovedfokus sammen med fortsatt satsing på The Kopite og Internett, supporterturer og andre tilbud til medlemmene.

1.6.2009
Styret - LFCSCSB