Insúa klar til å gripe sjansen

Insúa synes det var en vanskelig avgjørelse å reise til U20-mesterskapet. Han er fornøyd med spillet sitt på førstelaget. Tommy Smith mener ligagull er mindre viktig enn før. Plessis fyller år.

Emiliano Insúa var tilbake på førstelaget i kampen mot Sunderland for første gang siden FA-cupkampen mot Preston i januar etter deltagelse med Argentina i det søramerikanske U20-mesterskapet. Backen innrømmer at det var en vanskelig avgjørelse å reise av gårde med landslaget, men påpeker at det er umulig å takke nei til å spille for sitt hjemland. Argentineren kjemper om venstrebackplassen med Fabio Aurelio og Dossena, og skal jobbe hardt fremover for å kjempe seg til en plass i startelleveren. 
- Det er et tøft nivå fordi det er den beste ligaen i verden, uttaler Insúa til LFC TV i sitt første TV-intervju.

- Å spille for Liverpool er enda tøffere fordi dette laget må alltid spille for å vinne. Du har også mange spillere som spiller på landslaget.
  
- Jeg kom tilbake fra turneringen i Sør-Amerika for to uker siden. og jeg er tilbake i trening med førstelaget.
  
- Jeg skal bare trene hardt og fortsette å prøve å vise sjefen at jeg er god nok.
  
- Det var en vanskelig beslutning for meg å reise fordi jeg hadde spilt fire kamper på rad, men du må si ja til landslaget. Jeg snakket med Rafa. Han lot meg reise.
  
- Jeg gikk glipp av noen viktige kamper som Everton og Chelsea, men nå må jeg tenke på fremtiden.
  
- Jeg har spilt et par kamper, og jeg synes at jeg har gjort det veldig bra. Ved å spille på førstelaget har jeg fått muligheten til å forbedre meg.
  
- Manageren ha gitt meg mye tillit. Han fortalte meg at jeg må forholde meg rolig når jeg spiller. Etterpå har han oppmuntret meg til å holde det gående.

- Ligagull mindre viktig enn før
Liverpool-legenden Tommy Smith ønsker svært gjerne å se de røde gå til topps i Premier League, men tror kanskje ikke det å vinne den hjemlige ligane betyr like mye som tidligere .
- Det er klart at Rafael Benitez utmerker seg i europeisk fotball, mens han mestrer ennå ikke ligaen, uttaler Smith til Liverpool Echo.

- En del av problemet er kanskje at det ikke betyr så mye å vinne den engelske ligaen i disse dager som det pleide. Det er enkelt å komme til Champions League, noe som teller, og du trenger bare å havne blant de fire beste for å klare det.

- Ikke misforstå. Jeg ønsker desperat å se oss vinne vår egen liga, akkurat som alle andre. Men den eneste forskjellen mellom å komme på første og fjerde i disse dager er at du får medalje.

- Alle topplagene får Champions League-fotball, så kanskje det er en faktor. Men uansett, på tirsdag vil det bli en førsteklasses begivenhet.

Plessis har bursdag
Damien Plessis fyller 21 år i dag. Vi gratulerer!