Italiensk trekløver vil ha Agger

Danske Ekstra Bladet skriver i dag at det aller meste tyder på at Daniel Agger forlater Liverpool til sommeren for om lag £1.5M, da midtstopperen verken får ny kontrakt eller spilletid.

I en artikkel i dagens Ekstra Bladet heter det at "det skal skje noe ekstraordinært, hvis den 24-årige forsvarsspilleren fortsatt er i klubben også til neste sesong".

Rafael Benitez har omtalt Daniel Agger i rosende ordelag tidligere denne sesongen, men ord er ikke blitt fulgt opp av handling. Daniel har ennå ikke sett noe nytt kontraktforslag, og avisen mener den manglende handlekraften har sin bakgrunn i en maktkamp mellom daglig leder Rick Parry og manager Rafael Benitez.

I begynnelsen av juni kan Daniel Agger benytte seg av den såkalte "Webster-dommen", og kjøpe seg fri fra kontrakten for et beløp som tilsvarer det året han da har igjen av kontrakten. Ifølge Ekstra Bladet tilsvarer det 18 millioner danske kroner i lønn, eller om lag £1.5M.

Tre italienske klubber skal nå være villig til å gi Agger en lukrativ avtale dersom han velger å forlate LFC. Etter at Inter og AC Milan tidligere har vist interesse, skal nå også Juventus være meget interessert.

- Daniel har en kontrakt med Liverpool, så får vi se hva fremtiden bringer, sier Aggers agent Per Steffensen til Ekstra Bladet.

- Jeg har ingen kommentarer til slike spørsmål, sier Steffensen på om han har vært i samtaler med Inter.

Et annet poeng er selvsagt at Jamie Carragher og Martin Skrtel synes å være det foretrukne midtstopperparet til Rafael Benitez. Pr i dag virker det slik at det eneste som kan bidra til at Daniel Agger spiller på Anfield også til neste sesong er at han får mer spilletid i helrødt, samt at klubben faktisk gir ham et godt kontraktstilbud.