Itandje følte seg tvunget til å forlate LFC

Charles Itandje forteller til Daily Mail at han følte seg tvunget til å forlate Liverpool etter å ha blitt beskyldt for upassende oppførsel under 20-årsmarkeringen av Hillsborough-ulykken i vår.

Den franske målvakten er som kjent lånt ut til greske Kavola denne sesongen, men han har enda ett år igjen av kontrakten sin med Liverpool etter dette.

- Forrige sesong i Liverpool var veldig vanskelig for meg. Jeg så kampene på fjernsyn hjemme hver lørdag. Det var ikke lett.
- Hendelsen med den dumme spøken ble brukt mot meg for alt det den var verdt. Det ble overdrevet.

- Problemet var at jeg ikke innså hvor viktig seremonien var. Når man ser på bildene, synes jeg ikke jeg gjør noen stor blemme. Det var aldri intensjonen å såre eller fornærme noen.

- Det var klumsete og upassende gjort av meg, men jeg er skuffet over at klubben ikke støttet meg. To dager etterpå var det totalt kaos. Supporterne ønsket å ta meg. Klubben advarte meg mot å gå omkring i byen, fordi jeg kunne bli angrepet.

- Jeg måtte bare forlate England. Jeg fikk til og med eksem på hendene fordi jeg ble så stresset av reaksjonene mot meg.