Jamie vil ha løst Xabi-sagaen

Jamie Carragher tar til orde for at han vil ha slutt på overgangsmaset rundt lagkamerat Xabi Alonso. Dette til det beste for klubben og forberedelsene til spillerne.

Sagaen rundt Xabi Alonsos varslede overgang til Real Madrid, har vart hele sommeren, og er langt fra over. Nå går lagkamerat Jamie Carragher ut og håper på en løsning av saken.

- Jeg vil veldig gjerne at Xabi Alonso blir i klubben, men jeg håper saken snart finner sin løsning. Jeg håper den ikke varer hele sommeren, helt til ligastart, sier Carragher til Daily Post.

Det har vært spekiulert om Alonsos framtid på Merseyside store deler av juni og juli, med Real Madrid interessert i en 30-millionersavtale, mens Liverpool ønsker noen millioner mer. Spanjolen har også vært i Chelsea og Manchester Citys søkelys.

Rafael Benitez har så langt vært tilbakeholden med kommentaror rundt Xabi Alonso rundt besøket i Asia. Det eneste Rafa har ønsket å bekrefte er at Xabi er Liverpool-spiller til og med kampen mot Singapore kommende søndag.

Nå maner Jamie Carragher til en løsning av saken, nesten uansett hva løsningen vil bli.

- Det må komme en løsning, heller før enn siden. Ligastarten er en knapp måned unna. Å få ro rundt dette er i klubbens interesse. Støyen er ikke til det beste for våre forberedelser. Av og til må du handle til det beste for klubben. Det er en side som manageren og klubben må tenke over.

Alonso spilte ikke i 1-1-kampen mot Thailand i dag på grunn av en ankelskade, men fraværet brakte ved til ilden blant de som tror Xabi nå er på god vei ut av porten på Anfield. Det er også brakt tvil i framtiden til Javier Mascherano på Anfield. Han spilte kampen i dag, men ville ikke svare på spørsmål fra journalister etter kampen.

Rafael Benitez sa etter kampen at han var bekymret over hamstring-skaden til Martin Skrtel, og det før han vet hvor alvorlig skaden er.

- Jeg vet ikke hvor lenge han er ute for, men Martin har tidligere hatt problemer med hamstringen og kneet, så vi må vente og se hvor alvorlig skaden er denne gang, sa Benitez som skrøt av Thailand. Spanjolen mente Peter Reids lag var fysisk sterke og raske.

- Vi må bare ta med oss denne og forbedre oss og forberede oss på det som skal komme. Vi må bare jobbe videre for å komme i best mulig til ligastart og være utfordrere til ligatittelen. Jeg tror ikke vi trenger å presse spillerne på noen måte for å få dem til å yte det lille ekstra, sa manageren.

Carragher håper at den slovakiske midtstopperkollegaen ikke er alvorlig skadet.

- Skader er en del av fotballen. Det er skuffende at de skjer, men forhåpentligvis vil han bli klar til starten av sesongen, fordi han er en toppspiller.