Javier gleder seg til derbyet

Javier Mascherano ser frem til kveldens kamp, og føler seg trygg på Liverpool-seier. Argentineren anser Manchester United som den argeste konkurrenten om ligatittelen.

Javier Mascherano har tro på seier i kveldens lokaloppgjør mot Everton.

- Disse lokaloppgjørene er tøffe, og du kan ikke tillate dine rivaler rom i slike kamper. Vi må vinne, og helst score flere mål, uttaler argentineren til setanta.com.

- Det gir alltid laget et stort løft å vinne slike kamper. Everton har spilt bra i det siste, men vi er det beste laget og denne kampen må vi gå seirende ut av, legger han til.

- Vi må vinne alle våre kamper om vi ønsker å beholde ledelsen i Premier League og legge press på våre tittelrivaler. Denne kampen handler om oss. Det skal være umulig for Everton å stikke kjepper i hjulene for oss dersom vi spille på samme nivå som vi har gjort den siste tiden.

- Personlig elsker jeg disse lokaloppgjørene. Før jeg flyttet til England hadde jeg spilt i mange lokaloppgjør i Argentina og Brasil, og det gis alltid litt ekstra både på banen og på tribunene. Alle ønsker å bevise noe.

Mascherano mener at midtbanespilleren Mikel Arteta er mannen Liverpool må holde et ekstra godt øye med i kveld.

- For øyeblikket spiller spanjolen Arteta godt for Everton, men deres lag handler ikke bare om han. Men vi må holde et godt øye med ham, men det betyr ikke at vi neglisjerer de andre spillerne deres.

- Mye uventet kan skje i et lokaloppgjør, men for meg vil det være en enorm overraskelse om vi ikke skulle vinne.

Argentineren tror ellers at Manchester United vil bli Liverpools hardeste konkurrent til ligatittelen.

- Jeg er ikke overrasket over at Manchester United kjemper mot oss i teten. De er nok en større rival enn Chelsea. Men Uniteds seier på lørdag legger ikke noe ekstra press på vårt lag.

Liverbirds Drammen
Ravi Sunder ønsker å starte opp Liverbirds-avdeling i Drammen. Interesserte kan ta kontakt på mail [email protected] eller telefon 40830819.