John McMahon erstatter Ablett?

Shrewsburys assistentmanager John McMahon skal ligge best an i løypa til å erstatte Gary Ablett som Liverpools reservelagsmanager. Det melder Liverpool Echo.

Liverpool Echo hevder at Shrewsbury Towns assistent-manager John McMahon er favoritt til å ta over etter Gary Ablett som reservelagsmanager for Liverpool. Lokalavisen hevder at Liverpool-fødte McMahon topper en liste med aktuelle kandidater til stillingen. Rafael Benitez skal ønske å fylle tomrommet etter Ablett så raskt som mulig.

John McMahon er broren til Liverpool-legenden Steve McMahon. Han var, som sin bror, i Everton som ung spiller, og spilte for reservelaget til de blå. En ryggskade ødela for ham i Everton, og han endte i stedet opp i non-league, hvor han spilte for klubber som Southport, South Liverpool, Altrincham, Witton Albion, Runcorn og Macclesfield.

Når det gjelder trenererfaring, har McMahon åtte år i trenerstaben til Tranmere Rovers på baken. Han har også være midlertidig manager på Prenton Park i to perioder, nemlig i 2003/04-sesongen og mot slutten av 2005/06-sesongen.

McMahon ble førstelagstrener i Shrewsbury Town i juni 2006, og ble forfremmet til assistentmanager i september 2007. Den 3.mars 2008 ble han utnevnt som midlertidig manager for Shrewsbury etter at manager Gary Peters forlot klubben. Da Paul Simpson ble ansatt som ny manager ni dager senere, gikk han tilbake til stillingen som assistentmanager.