Johnson akillesskadet

Glen Johnson har fått en mindre skade i akillessenen. Derfor sto han over dagens kamp. Også Stephen Darby har fått en liten skade. Rafa roser ungguttene.

Rafael Benitez kunne fortelle at Glen Johnson har fått en mindre skade i akillessenen. Derfor spilte ikke han på Ernst Happel Stadion i kveld.

- Vi tar våre forholdsregel på dette tidspunktet av sesongen. Derfor sto Glen over. Men skaden er ikke alvorlig, sa Rafa etter kampslutt. Også Stephen Darby var utilgjengelig til kampen mot Rapid Wien. Også det på grunn av en skade. Begge spillerne skal være klare til onsdagens tredje pre-season-kamp mot Thailand i Bangkok.

Benitez liker ikke å tape fotballkamper, men fant likevel lyspunkter i den andre pre-season-kampen.

Rapid Wiens kaptein Steffen Hofmann var forskjellen mellom lagene på Ernst Happel Stadium, da han curlet et frispark fra 18 meter forbi mur og keeper Peter Gulacsi.

Til tross for tapet finner Rafa mye positivt å trekke fram, spesielt spanjolene Daniel Pacheco og Daniel Ayala.

- Jeg liker ikke å snakke for mye om enkeltspillere, men begge de spillerne gjorde en meget god innsats i kveld. De er begge unge og når de kommer med på førstelaget så vil du alltid se noe annet. Jeg er fornøyd med dem og også med Jay Spearing, som spilte venstreback, en posisjon vi har problemer med for øyeblikket.

- Noe annet jeg er fornøyd med er at vi fikk sett nærmere på de spillerne vi ønsket å spille med i kveld. Det er en del av de forberedelsene vi gjør for øyeblikket. Vi trengte kamptreningen og vi skiftet nesten alle spillerne etter 45 minutter. Det var mye av vitsen med hele denne kampen.

- Vi ønsket å se så mange spillere som mulig og det er vi fornøyd med. Bare resultatet er feil, sa Rafa etter kampslutt i Wien.