Johnson fokuserer på Liverpool

Glen Johnson vet hvordan det skal prioriteres. Han ofrer ikke spill i sommerens VM en tanke før han er ferdig med sesongen med Liverpool. Martin Skrtel ønsker å skrive historie.

Høyreback Johnson starter antagelig Englands VM-kvalifiseringskamp i Ukraina i ettermiddag, selv om England allerede er klare for verdensmesterskapet i Sør-Afrika.

- Alle drømmer om å representere sitt land i VM. Med de spillerne og den staben vi har, skulle vi ha muligheter til å hevde oss i turneringen. Men nå konsentrerer jeg meg om Liverpool. Vi kan fokusere på VM når den tid kommer, uttaler 25-åringen til Liverpoolfc.tv.

Steven Gerrard vil trolig også figurere i begge Englands gjenstående VM-kvalifiseringskamper, mot Ukraina og Hviterussland. Johnson synes det er en ære å spille sammen med Gerrard både på klubb- og landslag.

- Når Steven skrur på turboen blir du imponert. Det er flott å se hans kvaliteter på nært hold på trening, og du blir imponert over hans briljante ballbehandling, hans bevegelsesmønster og hans fotballhjerne.

- Det er mange store spillere i Liverpool-troppen, og det er bare fantastisk å spille sammen med karer som Steven, Fernando og de andre på laget, avslutter Johnson.

Skrtel ønsker å skrive historie
Martin Skrtel ønsker å skrive historie med Slovakia i kveld. Slovakene vil nemlig kvalifisere seg til sitt aller første VM-sluttspill om de unngår tap mot Slovenia i Bratislava.

- Vi er veldig optimistiske foran denne kampen. Alle er rolige og fokuserte, og vi vet hvor nærme vi er å realisere VM-drømmen, uttaler midtstopperen til Liverpoolfc.tv.

- Alle innser at vi har en stor sjansen nå, og vi vil gjøre vårt beste. Vi har noen spillere på skadelista, men vi går for seier. Jeg tror det vil bli en fantastisk kveld, og jeg håper vi kan slippe jubelen løs etter kampslutt, avslutter han.