Juniorene spiller semifinaleretur i morgen

I morgen spilles andre semifinale i FA Youth Cup. Liverpool vant hele 3-0 over Birmingham i første kamp, men trener Hugh McAuley advarer likevel sine disipler mot å ta lett på oppgaven i returen.

Dersom de røde ror i land sammenlagtseieren på Anfield i morgen, venter Arsenal i finalen. The Gunners vant hele 4-1 over Manchester City på Emirates i går kveld, og gikk dermed til finalen med solide 6-2 sammenlagt.

- Vi spilte veldig bra i første omgang på St Andrews, og ledet 3-0 ved pause. Vi klarte ikke helt å holde samme høye tempo etter pause. Det er en normal reaksjon for mange lag, inkludert topplagene, men samtidig er det ikke godt nok. Vi må likevel være fornøyd med utgangspunktet, sier trener McAuley til Liverpool Echo.

- Nå må vi bare få et lignende resultat i morgen kveld, ved å gjøre de riktige tingene. Det er beskjeden til spillerne. Vi er bare halvveis ennå. Vi må holde ballen på bakken, og sørge for at Birmingham må jakte den. Vi må legge press på dem, for de vil utvilsomt gjøre det samme med oss.

- Forhåpentligvis klarer vi å skape sjanser og score mål, samtidig som vi beholder formasjonen og forsvarer oss bra. Vi må bare spille vårt normale spill. Det er den enkle beskjeden spillerne får.

- Alle presterte bra og la ned en stor innsats i den første kampen, men spillere som Joe Kennedy og David Amoo fortjener å fremheves. Vi har samme tropp tilgjengelig til morgendagens kamp, noe jeg er glad for.

- Målet mitt på lang sikt er som vanlig å få disse spillerne forfremmet til Melwood. Vi prøver å skape en vinnermentalitet her i klubben, samtidig som vi bygger opp rutinen til disse unge spillerne. Vi får bare ta resultatene som de kommer.

Morgendagens semifinale i FA Youth Cup på Anfield har avspark klokken 20.45.