Juniorlaget møter Bristol R i morgen

Liverpools juniorlag møter Bristol Rovers i 4.runde av FA Youth Cup i morgen. McAuley håper å ha Eccleston tilbake fra skade. Amoo og Kacaniklic friskmeldte. Kampen overføres direkte på LFC TV.

I FA Youth Cup har man kommet frem til 4.runde. Der møter Liverpool Bristol Rovers på Memorial Stadium. Kampen spilles i morgen klokken 20.30 skandinavisk tid, og overføres direkte på LFC TV, som også er tilgjenglig online. Vinneren av oppgjøret får hjemmekamp mot Chelsea eller Walsall i 5.runde.

Hugh McAuley håper Liverpool kan klare å vise tilsvarende som da de beseiret Leeds 2-1 i 3.runde.
- Det er en flott stemning blant guttene. Vi ser virkelig frem til det. Juniorcupen er alltid en fin turnering for de unge spillerne til å vise hva de kan. Det holder momentumet i sesongen oppe.

- Slike kamper er alltid vanskelige. Vi vet ikke mye om Bristol Rovers' juniorlag, men vi skal vise dem respekt og forsøke å tjene retten til å spille fotball.

- Våre holdninger har vært midt i blinken. Forhåpentligvis kan vi la fotballen gjøre snakkingen i morgen.

- Vi har forberedt oss godt til kampen. Vi er i god form. Vi reiser nedover på onsdag ettermiddag. Så skal vi ha en lett treningsøkt på Bristol Citys akademi på torsdag morgen.

Spissen Nathan Eccleston skal være tilbake etter en fotskade. Kantspilleren David Amoo og Alexander Kacaniklic er også friskmeldte.
- Vi skal ta en kikk på Nathan på torsdag morgen for å se om han kan spille. Han har vært ute en stund, og vi må være forsiktige med ham.

- Vi har en god tropp med talentfulle unge spillere. Vi har også tre spillere fra Melwood i keeper Dean Bouzanis, Steven Irwin og Daniel Ayala. Alle tre spilte mot Leeds, og de gjorde en veldig god jobb for oss.