Juve-avgjørelse i neste uke?

Andrea Dossenas agent antar at Juventus vil ta en avgjørelse i løpet av neste uke om de vil komme med et bud på den italienske landslagsspilleren. Lokal pris til Carragher. Traore klar for Monaco.

Juventus blir satt i forbindelse med et klubbskifte for Andrea Dossena. 27-åringen hadde en skuffende første sesong etter £7M-overgang fra Udinese. Det sies at Torino-klubben vurderer Dossena og Fabio Grosso som alternativer på venstrebacken.
- Jeg vet ikke om du kan kalle det et ulitimatum, men jeg tror Juve vil bestemme hva de skal gjøre i løpet av neste uke, uttaler agent Roberto La Florio til calciomercato.it.

- Venstrebackposisjonen er en nødvendighet for Bianconeri, og styremedlemmene ønsker ikke å dra dette ute.

- Jeg tror fremdeles det er et to hesters løp mellom Andrea og Grosso.

- Dossenas alder og lønn er på hans side. Er han verdt 6-7 millioner euro? Forrige gang jeg møtte Liverpool snakket vi ikke om tall. Jeg kan bare si at de betalte mer for ham i fjor sommer.

- Andrea har på en spissfindig måte uttrykt sitt ønske de seneste dagene om å komme til Juve, men han har også sagt at han trives i Liverpool.

- Vi kommer definitivt til å vite mer om det i neste uke, og Juve er fortsatt det mest sannsynlige målet for ham.

Lokal pris til Carragher
Jamie Carragher ble i går utropt til en av vinnerne av Spirit of Merseyside Awards. 31-åringen gikk av med seieren i kamp med komikerne Ken Dodds og Ricky Tomlinson og skuespillerinne Sue Johnston om å vinne Celebrity Champion Award. Kjendisene var nominert for sitt bidrag til samfunnet. Veldighetstildelingen, som drives av Community Foundation på Merseyside, anerkjenner hardt arbeid av frivillige, givere og lokalsektoren på Merseyside. Ytterligere ti priser ble delt ut til grupper, individuelle personer og bidragsytere som har arbeidet  sammen med Community Foundation på Merseyside det seneste året. Galamiddagen ble holdt i Liverpool Cathedral.

Traore klar for Monaco
Djimi Traore har signert en toårskontrakt med den franske Ligue 1-klubben Monaco. Forsvarsspilleren ble frigitt av Portsmouth ved sesongslutt.