Kamp mot klokka for Alonso

Rafael Benitez tviler på at Xabi Alonso rekker lørdagens kamp mot West Ham, men tror at både Javier Mascherano og Fernando Torres blir spilleklare.

Xabi Alonso ble fraktet av banen på båre etter at han ble meid ned av Joey Barton mot slutten av Liverpools 3-0 seier over Newcastle. Rafael Benitez tviler på at Alonso blir skadefri i tide til å spille lørdagens kamp mot West Ham på Upton Park.

Også Javier Mascherano ble skadet i sluttminuttene mot Newcastle, men prognosene skal være bedre for ham og hamstringskadede Fernando Torres.

- Xabi er den som er mest tvilsom med tanke på helgens kamp. Han har jobbet med fysioterapeutene, og forhåpentligvis vil han være bedre om et par dager. Han gjør fremskritt, men vi må vente og se, sier Rafael Benitez om midtbanespillerens støtskade.

- Vi får ta en ny sjekk når det nærmer seg helgen, for skaden til Alonso er mer alvorlig enn den Javier Mascherano pådro seg, bekrefter Benitez til Liverpoolfc.tv.

Alt tyder imidlertid på at Fernando Torres er tilbake i startoppstillingen lørdag kveld, etter å ha stått over Newcastle-kampen med hamstringproblemer.

- Han trener sammen med fysioterapeutene, og i morgen kan han kanskje starte å trene igjen sammen med resten av laget. Jeg tror han blir spilleklar til helgen, sier Benitez.

Torres skal som kjent spille for Spania i Confederations Cup i Sør-Afrika i sommer. Benitez håper at spissen likevel skal få nok hvile i løpet av sommermånedene.

- Vi får jobbe tett sammen med trenerne og legene til Spania i løpet av sommeren. Forhåpentligvis vil det gå bra med ham, avslutter Liverpool-manageren.