Kamp om venstrebacken

Rafa antyder at Fabio Aurelio kun hadde et kort vikariat på midtbanen mot Portsmouth, noe som trolig betyr at Lucas spiller på søndag og Aurelio er en av tre aktuelle for venstrebacken.

Til Liverpool Echo sier Benitez at man allerede har fire sentrale midtbanespillere og at han ikke ser på Fabio Aurelio som en kandidat der til tross for at brasilianeren var en av de rødes beste spillere i den posisjonen i siste ligakamp mot Portsmouth.

Med Xabi Alonso suspendert og Steven Gerrard trolig i beste fall på innbytterbenken etter skade, går det derfor mot Javier Mascherano og Lucas sentralt mot Manchester City til søndag.

Fabio Aurelio er ventet å få nikket for å spille venstreback, men med Emiliano Insua tilbake fra spill for Argentina U20 og Andrea Dossena også i fremgang blir det en treveis kamp om å spille på den siden av forsvaret framover.

- Måten Fabio spilte på mot Portsmouth overrasket ingen i klubben siden vi vet at han er en av våre mest talentfulle og tekniske spillere, forklarer Rafa.

- Fabio er en god proff og veldig stabil, slik at dersom du ber ham om å gjøre en jobb så vil han gjøre den.

- Jeg kan imidlertid ikke se for meg at han vil spille særlig mye på midtbanen siden vi allerede har Javier Mascherano, Xabi Alonso, Steven Gerrard og Lucas som kan spille sentralt.

- Emiliano har gjort en god jobb for oss før han reist bort, slik at vi er glade for at han nå er tilbake, sier manageren om situasjonen på venstrebacken.

- Han må imidlertid kjempe for sin plass. Jo flere gode spillere vi har som kjemper om en plass jo bedre er det for klubben.