Kan debutere mot Liverpool

Wigan har de siste dagene kjøpt tre nye spillere, etter at Emile Heskey og trolig også Wilson Palacios går ut, og Mido, Ben Watson og Hugo Rodallega kan alle komme til å debutere mot Liverpool.

Wigan har vært aktiv på transfermarkedet de siste dagene. Emile Heskey har gått til Aston Villa, og bare formaliteter gjenstår før Wilson Palacios definitivt er klar som nytt midtbaneanker i Tottenham.

Manager Steve Bruce har funnet erstattere i Premier League ved å hente Mido fra Middlesbrough, og i dag ble den sentrale midtbanespilleren Ben Watson klar fra Crystal Palace. Begge er spilleklare og er ventet å debuterte i ligakampen mot Liverpool førstkommende onsdag.

Den colombianske angriperen Hugo Rodallega har også i dag passert legetesten og skrevet under for Wigan fram til 2012. Det er imidlertid usikkert om den internasjonale klareringen vil bli klar i tide til at Rodallega kan bli tilgjengelig til møtet på JJP mot de helrøde. I Wigan sier man at man vil gjøre hva som er mulig for at den nye spissen kan bli klar til kampen mot Liverpool.