Kandidatene til å erstatte Parry

Ian Ayre synes å være favoritt til å ta over som daglig leder i Liverpool. Jobben vil imidlertid bli utlyst, og synes å være interessant for karer som Edelman, Mackintosh (bildet), Nash og Barwick.

The Times har lansert fem mann som de mest aktuelle kandidatene til å ta over som daglig leder i Liverpool FC etter Rick Parry til sommeren. Disse er:

Ian Ayre (Liverpools kommersielle direktør)
En av Tom Hicks fremste allierte. Ble ansatt av amerikaneren for å bygge opp Liverpools kommersielle avdeling. Vil være et sikkerstikk om han velges, da han er en erfaren administrator.

Philip Nash (Liverpools finansielle direktør)
Enda en nær alliert av Tom Hicks. Kjenner til innsiden av klubben, og har den nødvendige kompetansen på det finansielle området.

Keith Edelman (Direktør i Arsenal i perioden 2000-2008)
Skal ha den nødvendige tyngden innenfor den forretningsmessige og finansielle biten. Var sentral da Arsenal flyttet til Emirates Stadium, og sørget for £90M i inntekter ved salg av stadionnavnet og sponsorpakker.

Alistair Mackintosh (Daglig leder i Fulham. Tidligere daglig leder i Manchester City)
Var sentral da Manchester City flyttet til nytt stadion. Har erfaringer fra tre eierskifter i City, og er en dyktig forhandler.

Brian Barwich (Daglig leder i FA frem til desember i fjor)
Liverpool-supporter, kommersielt dyktig og respektert i fotballens øvre organer. Har erfaring med å jobbe med en krevende manager i Fabio Capello.