Kapteinen hyller helten Yossi

Stevie G er full av lovord om Yossi Benayoun, som ble den store helten da han sikret tre poeng for et Liverpool som hadde stanget mot Fulhams forsvarsmur i 92 minutter.

Liverpool hadde fire stolpetreff og mange store sjanser i de 92 minuttene før Yossi Benayoun dukket opp inne i boksen. Alle var frustrerte, og følte nok at gullkampen nå var over for denne gang, da israeleren banket ballen i motsatt kryss. Nå har de røde et topoengs forsprang på Manchester United i toppen av tabellen, riktig nok med to kamper mer spilt.

- Vi visste før kampen at uavgjort eller tap ikke var godt nok for oss. Det var viktig å vinne for å opprettholde presset på Manchester United og Chelsea som også vant i dag, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Det var en stor prestasjon av guttene i dag, og dette resultatet var det minste vi fortjente. For å være ærlig, var det tider da jeg trodde vi ikke skulle greie det i dag, men vi fortsatte å forsøke, og Yossi dukket opp og scoret et flott mål.

- Yossi er en spesiell spiller. Han scorer viktige mål for oss, og selv om han ikke spiller hver eneste kamp, så tror jeg han har scoret et tosifret antall mål nå. Det viser hvor viktig han er for oss og hvor viktig det er å ha en god stall.

- Dersom vi fortsetter å spille på dette nivået med selvtillit resten av sesongen, kan Yossi sitt mål vise seg og være enormt for oss. Vi får se hvordan United klarer seg mot Aston Villa i morgen. Det viktige for oss nå er å gjøre det klart for United at de vil få kamp om dette gullet, og det gjør vi nå, avsluttet kapteinen.