Keane tilbake i troppen

Under dagens pressekonferanse på Melwood bekreftet Rafael Benitez at Robbie Keane vil være med i troppen til kampen mot Wigan i morgen, og iren er også aktuell for en plass i startoppstillingen.

Det skapte store overskrifter og furore på øyriket da Keane ikke var med i troppen til FA-cupkampen mot Everton på søndag. Benitez tar oppstyret med stoisk ro.

- Robbie fikk en fridag på søndag. Han trente på mandag, og trente som normalt også i dag. Han er i troppen til kampen i morgen, sa Rafa på dagens pressekonferanse.

- Vi vurderer å benytte ham i morgendagens kamp. Jeg vil bli veldig godt fornøyd om han scorer mot Wigan, la han til.

- Han jobber meget hardt, og vil være en meget viktig spiller for oss resten av sesongen. Keane er i troppen, så vi trenger ikke diskutere han mer, sa manageren til det oppmøtte pressekorpset.

Benitez påpekte videre at Wigan er en trussel hjemme på JJB Stadium, men insisterte på at hans mannskap er i stand til å ta tre poeng i denne kampen.

- Alle kamper i Premier League er tøffe. Wigan har en veldig god hjemmestatistikk, og de har et godt lag med mange kvalitetsspillere. De er fysisk sterke, så det blir en vanskelig kamp for oss.

- Jeg snakket med et par av våre viktigste spillere i går, og vi var veldig klare på hva vi må gjøre. Vi fokuserer på å vinne alle kamper. Mine spillere jobber hardt og trener bra, men vi må skape flere sjanser for å vinne disse kampene. Vi må bare holde koken fremover, avsluttet Rafa.