Keane utelatt fra dagens tropp

Engelsk media hevder i dag at Robbie Keane ikke en gang er med i troppen til ettermiddagens kamp mot Chelsea, mens det er usikkerhet angående kontrakten til Rafa.

Engelske søndagsaviser, inkludert velinformerte Chris Bascombe i News of the World, skriver i dag at Robbie Keane ikke er med i troppen til dagens oppgjør mot Chelsea på Anfield.

Hvis så er tilfellet vil det skape forsterkede rykter om at Liverpool kan være villig til å selge Keane innen transfervinduet stenger kl 18.00 i morgen. Tottenhams manager Harry Redknapp har ikke lagt skjul på at han gjerne vil ha iren i sin klubb, selv om Redknapp også har gitt uttrykk for at man ikke kommer til å prøve å gjøre noen form for kapring av 28-åringen. Dersom Liverpool skulle ønske å selge spissen vil saken umiddelbart stille seg helt annerledes, ikke minst ettersom det også er usikkert om hvor lenge Jermain Defoe vil være ute av spill med et brudd i foten. Et annet poeng er at de røde i så fall vil ønske å hente inn en forsterkning selv i løpet av noen timer, slik at en eventuell overgang fortsatt synes mildt sagt usikker.

Robbie Keane synes fortsatt å ha tillit blant fansen. På vår avstemning på Kop Vote er det for eksempel to tredjedeler som mener at han bør starte i toppoppgjøret mot Chelsea.

Sunday Mirror kjører en eksklusiv sak om at Rafael Benitez vil skrive under en ny kontrakt på Anfield etter møter med Tom Hicks og George Gillett i helgen. Andre aviser er imidlertid ikke er like sikre på om de amerikanske eierne er villige til å gi Rafa den handlefriheten, bokstavelig talt, som Rafa krever.

Det kan med andre ord bli en interessant slutt på helgen for de som følger med Liverpool FC, både på og utenfor banen.