Kelly drømmer videre

Martin Kelly har fått en drøm i oppfyllelse denne sesongen ved å debutere på førstelaget, og nå håper forsvarspilleren på flere muligheter.

Forsvarspilleren Martin Kelly har vært en av reservelagets beste spillere denne sesongen, først og fremst som midtstopper men egenproduktet har også spilt noen kamper på backen. En stor oppmuntring fra spilleren som fikk en alvorlig ryggskade mens han var på klubbens ungdomsakademi. Hans største øyeblikk var likevel da han kom inn som innbytter etter 81 minutter i bortekampen mot PSV i Champions League, for sitt idol Jamie Carragher mens hans lagkamerater på reservelaget Jay Spearing og Stephen Darby allerede var inne på banen.

- Dette har vært en stor sesong for meg og jeg er bare glad for å kunne spille fotball igjen etter de problemene jeg hadde med ryggen, sier Martin til liverpoolfc.tv.

- Da jeg var på akademiet fikk jeg brudd i begge sider av ryggen noe som gjorde det til en fryktelig tid for meg. Jeg fikk glimrende støtte fra familie og venner, og staben på akademiet var fantastiske og holdt motet oppe for meg. Jeg har mye å takke Steve Heighway for, han fortalte meg hele tiden at jeg ville komme tilbake.

- Jeg varmet opp sammen med Stevie Gerrard i kampen mot PSV og han sa at han håpet Rafa ville sette meg innpå og gi meg en sjanse. Det var fantastisk av Steven å si det.

- Med både Darbs og Jay også på banen ble det et spesielt øyeblikk siden jeg har vært igjennom akademiet sammen med de guttene. Å få spille på førstelaget var en drøm som gikk i oppfyllelse og det er noe jeg ønsker mer av.

- Jeg var også på benken mot Marseille og det var en fantastisk opplevelse å kunne varme opp foran The Kop. Gutta fleipet med at jeg ikke visse hvordan det var å varme opp skikkelig!

- Etter kampen mot PSV fortalte Stevie og Jamie Carragher at de var glade for at vi fikk sjanse og det gir deg en virkelig god følelse. Jamie har vært til stor hjelp for meg. På trening ønsker du alltid å være på laget til Jamie da han hater å tape. Han gir meg alltid råd og siden han også var mitt idol da jeg var yngre betyr det så mye for meg å kunne trene sammen med ham på Melwood.

- Gary ga meg en sjanse forrige sesong og jeg mener jeg har tatt vare på den, sier Kelly om sitt spill på reservelaget under trener Gary Ablett. - Gary er en glimrende trener som er flott med spillerne, gir deg konstruktiv kritikk og har hjulpet meg veldig det siste året.

- Jeg må fortsette å jobbe hardt og å bli bedre, og bare ta vare på neste sjanse med førstelaget hvis den skulle komme.

- Rafa har sagt til meg at han er fornøyd med hva jeg har gjort og at jeg bare må arbeide videre.